Slavko i Tamara Vraneš: U potpunosti smo posvećeni našoj princezi
Foto: Privatna Arhiva

Slavlje za pamćenje

Slavko i Tamara Vraneš: U potpunosti smo posvećeni našoj princezi

Košarka -

Proslavljeni košarkaš Slavko Vraneš i njegova supruga Tamara, organizovali su nezaboravnu proslavu povodom prvog rođendana svoje ćerke Kataleje i tom prilikom otkrili kako bi uskoro voleli da dobiju još jedno dete

Roditeljstvo je svakako nešto što bi svaku osobu na ovom svetu trebalo da učini boljom. Ono nas natera da shvatimo koliko smo u stanju da volimo, da se žrtvujemo i dajemo. Koliko je rođenje deteta velika stvar u životu roditelja, toliko je i prvi rođendan nešto što se s posebnom pažnjom obeležava i dugo pamti.

Upravo su baš takvo slavlje svojoj ćerki Kataleji za prvi rođendan priredili košarkaš Slavko Vraneš (34) i njegova supruga Tamara (29), koji su u razgovoru za Story otkrili detalje velelepne proslave, ali i kako se snalaze u ulozi roditelja: - Proslava prvog rođendana deteta jedan je od najemotivnijih događaja u životu svakog roditelja i dan koji se pamti čitavog života. Zbog toga potrudili smo se da našoj mezimici organizujemo slavlje za pamćenje – kažu ponosni roditelji i opisuju kako je izgledala sama proslava.Piše: Jelena RistićKompletan intervju i ekskluzivne fotografije sa Maldiva potražite u novom, 595. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 10. februara.

U susret Danu zaljubljenih, magazin Story uz novi broj svim čitaocima poklanja novi CD grupe Regina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track