ČANAK PONOVO VODI CRNO-BELE: Desetkovani Partizan juri pobedu protiv Mege!
Foto: Beta

Klub iz Humske i dalje u problemima

ČANAK PONOVO VODI CRNO-BELE: Desetkovani Partizan juri pobedu protiv Mege!

Košarka -

Pomoćni trener Partizana Nenad Čanak rekao je da će njegovim košarkašima biti teško u Sremskoj Mitrovici protiv Mega Leksa, ali da će tim pokušati da nametne svoj ritam.

Partizan ima velikih problema sa zdravljem igrača, koji traju desetak dana. Crno-beli su u petak pobedili Zadar sa praktično sedam igrača na terenu. Osim igrača, i trener je bolestan, zbog čega će ovo Čanku biti šesta utakmica koju vodi.

"Zdravstveni bilten nije bolji, igraćemo u istom sastavu kao protiv Zadra. Mega u poslednje vreme igra mnogo bolje, fizički, atletski. Odlična su ekipa, mlada, i ako nametnu svoj ritam igre, biće nam teško, s obzirom na naše brojno stanje. Pokušaćemo da uspostavimo kontrolu igre, uvedemo utakmicu u naš ritam i dodjemo do pobede kojom bismo potvrdili treće mesto i ostali u igri za drugo", rekao je Čanak za sajt kluba.

Adin Vrabac je takodje najavio borbu.

"Situacija je takva kakva je. Igraćemo u skraćenoj rotaciji i pokušati da učinimo sve kako bismo nadomestili odsustvo svih onih koji sutra neće biti sa nama. Znamo da će biti teško, ali nema odustajanja", rekao je Vrabac. Utakmica Mega Leks - Partizan igra se u ponedeljak od 21.00.

Milojević: Da odgovorimo na energiju PartizanaTrener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegovi košarkaši mogu ostatak Jadranske lige da odigraju bez grča, ali da je timu ambicija da pobeđuje do kraja, i da zato sutra mora da odgovori na energiju Partizana."Mi smo sa tri vezane pobede obezbedili opstanak u ligi, što nam omogućava da preostale mečeve odigramo bez grča i pritiska sa te strane. Želimo da dobijemo što više utakmica do kraja lige i time dodatno poboljšamo naš položaj na tabeli. Moramo da odgovorimo Partizanu energetski jako i agresivno u odbrani ako želimo da zabeležimo pobedu. U kom god oni sastavu budu izašli u ponedeljak, moramo maksimalno ozbiljno da priđemo meču od samog početka. Samo tako možemo da dođemo do pobede koja bi nam ulila dodatno samopouzdanje pred borbe koje nas očekuju do kraja sezone", rekao je Milojević za sajt kluba.Kapiten Rade Zagorac rekao je da njegov tim spremno dočekuje Partizan."Utakmica je od velike važnosti za obe ekipe. Nedavno su nas ubedljivo nadigrali u Nišu. Partizan je skup iskusnih, kvalitetnih i dokazanih igrača čiji je lider Novica Veličković. Imaju jako dobru sezonu trenutno. Mi smo dobro trenirali i meč dočekujemo spremni, sa željom da nastavimo sa pobedama u ABA ligi i na pravi način da završimo sezonu u regionalnom takmičenju", rekao je Zagorac.Utakmica Mega-Partizan igra se u ponedeljak u Sremskoj Mitrovici i počinje u 21.00. Ulaznice se prodaju po ceni od 400 dinara za tribine i 1.000 dinara za VIP mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track