U Železnik samo sa rezervacijom
Foto: BETA

Zbog kapaciteta dvorane

U Železnik samo sa rezervacijom

Košarka -
Vlasnici sezonskih karata pozivanjem na broj telofona 011/2570-101 u četvrtak 14. juna od 10 sati rezervisaće svoje mesto na tribinama dvorane u Železniku

Zbog kapaciteta dvorane u Železniku, Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd je saopštio da će ulazak na četvrti meč finala plej ofa u kom crveno beli u petka od 20 časova dočekuju Partizan, biti moguć samo uz rezervaciju ulaznica.

"Vlasnici sezonskih karata pozivanjem na broj telofona 011/2570-101 u četvrtak 14. juna od 10 sati rezervisaće svoje mesto na tribinama dvorane u Železniku. Svi oni koji budu dobili rezervacije uz pokazanu sezonsku kartu dobiće i posebnu ulaznicu za ovaj meč sa svojim imenom. U dvoranu će moći da uđu isključivo uz pomenutu ulaznicu i ličnu kartu. Svaki vlasnik sezonske ulaznice moćiće isključivo na svoje ime da napravi samo jednu rezervaciju. Samo oni koji budu dobili rezervacije ulaznice će dobiti u hali u Železniku", saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Direktor Crvene zvezde Beograd Davor Ristović, obrazložio je ovakvu odluku kluba.

" Biće sprovedene ospežne mere bezbednosti. Postojaće dva kontrolna prestena i niko bez ulaznice neće moći da se približi hali. U ovoj dvorani igrale su se mnoge značajne utakmice, između ostalih i polufinale ULEB kupa. Imamo iskustva u organizovanju tako značajnih sportskih manifestacija, a ovog puta ćemo se posebno potruditi da sve protekne na visokom nivou, u najboljem mogućem redu i da svim gostima budemo dobri domaćini", zaključio je Ristović.

Posle tri utakmice serije koja se igra do tri pobede Partizan vodi sa 2:1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track