TO JE TAJ ŠUT! Hečer kao Džordan!

Neverovatna sličnost

TO JE TAJ ŠUT! Hečer kao Džordan!

Košarka -

Pogodak pleja Partizana, koji je doneo majstoricu protiv Cedevite, neodoljivo podseća na čuveni šut Letećeg za titulu 1998. godine

Navijači Partizana slave Vilijema Hečera kao da je Leteći Majkl!Plej crno-belih košem u poslednjim trenucima srušio je Cedevitu i izborio majstoricu u polufinalnoj seriji ABA lige.

Poeni Hečera za pobedu Partizana protiv Cedevite

Pionir je eksplodirao, a mnogi su primetili da Hečerov šut izuzetno liči na onaj legendarnog Džordana 1998. protiv Jute, kad je u finalu doneo titulu Bulsima. Položaj tela, desne ruke, pa čak i let lopte... sve je skoro identično.- Ne plašim se ovakvih situacija, siguran sam u sebe. Ovo mi nije prvi put da rešavam utakmicu, radio sam to i u PAOK. Na kraju, to i jeste moj zadatak. Nemate mnogo vremena da razmišljate u tim situacijama. Publika me je nosila tokom celog meča, fantastično je igrati pred takvim navijačima - rekao je Hečer i dodao:- Nismo hteli da pokleknemo u našoj dvorani, borili smo se za majstoricu i sada idemo u Zagreb u dobrom raspoloženju.Odlučujući meč biće odigran 1. aprila.P. G.

Gordonu čestitala devojkaBRAVO, DRAGI!Džamontu Gordonu odmah posle utakmice čestitala je devojka. Mnogi su se pitali ko je devojka atraktivnih oblina u prvom redu do terena, a ispostavilo se da je to lepša polovina beka crno-belih. Ona je često snimala akcije Partizana, posebno kad je njen dragi bio u akciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track