(FOTO) CRVENO-BELI SE OPUSTILI PRED UNIKS: Košarkaši Zvezde hit na Sajmu automobila
Foto: KK Crvena Zvezda

Magnet za posetioce

(FOTO) CRVENO-BELI SE OPUSTILI PRED UNIKS: Košarkaši Zvezde hit na Sajmu automobila

Košarka -

Košarkaši Crvena zvezda Petar Rakićević, Dion Tompson, Marko Simonović i Ognjen Kuzmić posetili su štand Zvezdinog partnera Honde u hali 1 Beogradskog sajma.

Zgusnuti kalendar u najvažnijoj fazi sezone i neposredno pre novog evroligaškog izazova koji u petak od 19 časova očekuje Crvenu zvezdu, nisu sprečili crveno-bele da posete Beogradski sajam automobila.

Petar Rakićević, Dion Tompson, Marko Simonović i Ognjen Kuzmić obišli su štand Zvezdinog partnera Honde u hali 1 Beogradskog sajma i bili pravi magnet za sve posetioce Beogradskog sajma automobila.

Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

Atraktivni Hondini modeli okupirali su pažnju i Zvezdinih prvotimaca koji su detaljno proučili Hondinu ponudu.

U hali 1 Beogradskog sajma, sva pažnja je usmerena ka crveno-belima i Hondi. Pogotovo su oduševljeni bili oni najmlađi koji su strpljivo čekali u redu za sliku sa svojim uzorima ili za njihov potpis

Druženje sa Hondom i navijačima verovatno bi potrajali i mnogo duže, ali sistem takmičenja je takav da je sat vremena bio maksimum koji crveno-beli mogu da izdvoje u ovom trenutku. Sledi novi trening pa novi napori. Već u petak u ''Kombank areni'' Zvezda dočekuje Uniks u još jednom velikom evroligaškom izazovu.

Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track