Majami izjednačio

NBA finale

Majami izjednačio

Košarka -
Serija se nastavlja u Majamiju u ponedeljak u dva sata po našem vremenu

Majami je uzvratio udarac u finalu NBA košarkaške lige i nakon pobede u Oklahomi od 100:96, izjednačio je skor u seriji na 1:1. Vrelina je poslednju pobedu u finalu ostvarila prošle godine u trećem meču protiv Dalasa, a sad je nakon tri poraza od Maveriksa i prvog od Tandera, konačno stigao trijumf.

Kevin Durant je trojkom 37 sekundi pre kraja smanjio na 96:98. U sledećem napadu Lebron Džejms promašuje trojku i domaći su imali napad bar za produžetak, ali Durant je neprecizan, pravi se faul i Džejms uspeva da realizuje oba bacanja (12 od 12 u drugom meču) i donosi ipak zaslužen trijumf ekipi koja je glavnu zalihu od 12 poena napravila već u prvom periodu, a maksimalna prednost je bila 17.

Džejms je meč završio sa 32 poena, osam skokova i pet asistencija, a imao je veliku podršku u Dvejnu Vejdu sa 24 i Krisu Bošu koji je na 16 poena dodao 15 skokova. Durant je susret okončao sa 32 poena, a Rasel Vestbruk sa 27 uz osam skokova i sedam asistencija (šutirao je 10-25). Taj Harden vrlo dobar sa 21 poenom.

Serija se nastavlja u Majamiju u ponedeljak u dva sata po našem vremenu.

http://www.youtube.com/watch?v=Z0odVzIB1kw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track