SIN MILORADA DODIKA ISPROZIVAO DUŠKA VUJOŠEVIĆA: Uživaj u Sarajevu...
Foto: Saša Pavlić Koki

Nije mu se dopala odluka

SIN MILORADA DODIKA ISPROZIVAO DUŠKA VUJOŠEVIĆA: Uživaj u Sarajevu...

Košarka -

Imenovanje Duška Vujoševića za selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine nije dočekano kod svih s oduševljenjem.

Jedan od onih kome je zasmetao dolazak trofejnog stručnjaka na čelo nacionalnog tima je Igor Dodik, sin predsednika Republike Srpske Milorada Dodila i generalni menadžer Košarkaškog kluba Igokea iz Laktaša.

Dodika je najviše pogodilo pismo Vujoševića u kome je uputio izvinjenje navijačima jer zbog klupskih obaveza u Francuskoj nije mogao da dođe u Sarajevo.

"Vujoševiću, hvala ti na emotivnom pismu, i uživaj u Sarajevu ,okrnjenom srcu državne zajednice 'BiH'", napisao je Dodik na Tviteru.

Podsetimo, Vujošević je u svom obraćanju navijačima između ostalog poručio:

"Bosna i Hercegovina na geografskoj karti ima oblik srca. A srce toga srca je grad Sarajevo. Uvek sam s radošću dolazio u taj grad, i kada sam vodio utakmice, i kada nisam. A Sarajevo je, po mnogo čemu, bilo jedan od najlepših gradova za ljudske susrete u Jugoslaviji. Jedinstvenoj i lepoj zemlji u kojoj sam se rodio i čiji nestanak je za mene veoma bolan", poručio je nekadašnji strateg Partizana sa kojim je Igokea nedavno bila u bratskim odnosima.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

10 najčudnijih rituala svetskih sportista, među njima je čak troje Srba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track