Toni Parker popio flašu ni kriv ni dužan
Foto: REUTERS

Pretukli Kris Braun i Drejk

Toni Parker popio flašu ni kriv ni dužan

Košarka -
Košarkaš je bio u društvu repera Krisa Brauna kada mu je Drejk poslao šampanjac s porukom da je bio s njegovom ljubavi života i nastala je opšta makljaža

PARIZ - Profesionalni košarkaš Toni Parker rekao je da je zadobio oštećenje očne mrežice tokom tuče koja je izbila u jednom noćnom klubu u Njujorku između dvojice muzičara Krisa Brauna i Drejka.

Košarkaš se na konferenciji za novinare u Parizu pojavio sa crnim naočarima za sunce i rekao da neće igrati najmanje sedam dana, prenose svetske agencije.

"Bio sam sa mojim prijateljem Krisom Braunom u klubu i ja i neki moji prijatelji dobili smo par udaraca, tako da ću morati da propustim neke utakmice, jer ništa ne mogu da radim nedelju dana", rekao je Parker, koji je bio u braku sa glumicom Evom Longorijom.

On je dodao da je nakon udaraca s njim bilo sve u redu, ali da mu se stanje pogoršalo i da je u avionu počeo da oseća jak bol, pa je odmah po sletanju otišao u hitnu pomoć.

Policija je saopštila da su Braun, njegov telohranitelj i devojka koja je bila s njima samo neki od ljudi koji su povređeni u tuči flašama u četvrtak ujutro.

Tuča između dva muzičara nastala je navodno kada je Drejk poslao Braunu flašu šampanjca sa porukom "bio sam sa ljubavlju tvog života, pomiri se sa tim", a time mislio na popularnu pevačicu Rijanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track