RADONJIĆ PRED VEČITI DERBI: Duel sa Partizanom mnogo toga definiše
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

256. večiti derbi

RADONJIĆ PRED VEČITI DERBI: Duel sa Partizanom mnogo toga definiše

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić potvrdio je danas da njegov tim u punom sastavu čeka 256. večiti derbi i ocenio da bi duel protiv Partizana mogao da odluči o prvom mestu na kraju regularnog dela Superlige.

'Svima je poznata specifičnost ove utakmice dva najbolja kluba u zemlji. Takmičarski jako bitan meč s obzirom na to da su se oba tima izdvojila u borbi za prvo mesto i može mnogo da definiše, uprkos tome što posle ima da se igra. Partizan je do sada uradio ono što je imao za cilj. Odigrali smo dosta utakmica u ABA ligi, finalu kupa i u prvenstvu, sve su bile u drugačijim okolnostima, a ono što je bilo jedinstveno je motivacija koja je kod svih bila na najvišem nivou, na maksimumu', rekao je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Aleksandar Nikolić.

Crveno-beli su prethodnih nedelja imali dosta problema oko sastavljanja tima, a sada Radonjić može da računa na Jovića, Lazića, Dženkinsa i Voltersa.Kako je crnogorski trener naveo, Partizan će pokušati da iskoristi veliku pomoć navijača i podsetio da je Crvena zvezda u takvom ambijentu izgubila ove sezone u ABA ligi.

'Baš zbog toga moramo da odigramo odgovorno, koncentrisano, čvrsto i odgovorno', poručio je Radonjić.

Utakmica 9. kola Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u hali Aleksandar Nikolić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Pet činjenica koje niste znali o treneru Zvezde!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track