Čović: Zvezda će opravdati mesto u Evrokupu

Posle odluke Skupštine ULEBA

Čović: Zvezda će opravdati mesto u Evrokupu

Košarka -
Učešće Crvene zvezde u Evrokupu je prava satisfakcija našim navijačima koji su nas verno pratili i bodrili na putu prepunom raznoraznih iskušenja u toku ove sezone, rekao je Čović

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Beograd Nebojša Čović rekao je da je odluka ULEB-a da beogradskom klubu dodeli mesto u Evrokupu potvrda rada novog rukovodstva i istakao da će ekipa učiniti sve da opravda očekivanja.

"Veoma smo zahvalni ljudima iz regionalne lige i svim članovima skupštine preduzeća Sidro koji su podržali ideju gospodina Lorbeka oko učešća Zvezde u Evrokupu. Veliku zahvalnost dugujemo i ljudima iz Evrolige. Mislim da su doneli pravu odluku i da su tako nedvosmisleno podržali naš veliki rad i napore u minuloj sezoni na sanaciji i normalizaciji KK Crvena zvezda. Mi ćemo se potruditi da opravdamo očekivanja koja svi imaju kada je u pitanju Zvezda”, rekao je Čović Tanjugu.

Skupština ULEB-a je donela odluku da Crvena zvezda bude učesnik Evrokupa, drugom po kvalitetu takmičenju na Starom kontinentu.

“Učešće Crvene zvezde u Evrokupu je prava satisfakcija našim navijačima koji su nas verno pratili i bodrili na putu prepunom raznoraznih iskušenja u toku ove sezone. Zahvaljujem im se i svima čestitam Crvenu zvezdu u Evrokupu bez kvalifikacija”, dodao je Čović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track