KURIR SAZNAJE: Jokić odjavio Saleta, ne igra za Srbiju. Preči mu novi ugovor u NBA
Foto: Dado Đilas

Košarkaš Denvera prelomio

KURIR SAZNAJE: Jokić odjavio Saleta, ne igra za Srbiju. Preči mu novi ugovor u NBA

Košarka -

Nikola doneo odluku da preskoči Evrobasket, a to je indirektno potvrdio i njegov menadžer Miodrag Ražnatović, rekavši da će centar igrati za reprezentaciju naredne godine

Košarkaška reprezentacija Srbije će na predstojeće Evropsko prvenstvo otputovati bez Nikole Jokića, saznaje Kurir!

foto: Printscreen

Sjajni centar je doneo odluku, a to je i indirektno potvrdio njegov menadžer Miško Ražnatović. On je u pokušaju da odobrovolji znatiželjne dodao da će zato Jokić sledeće godine sigurno biti uz „orlove“.

- Nikola još nije odlučio da li će igrati za reprezentaciju, a ljudi krive mene za to. Pritom zaboravljaju da zastupam još deset igrača koji su u sličnoj situaciji, a igraće za reprezentaciju. Prema tome, igrači su ti koji odlučuju o sebi i svojim karijerama. Ove godine Jokić možda neće igrati, ali sledeće će biti uz nacionalni tim - rekao je Ražnatović.

foto: Printscreen

Slična je situacija bila i s Bobanom Marjanovićem prošle godine.

- U slučaju Marjanovića nisam se mešao. Objasnio sam samo da ne može da igra za nacionalni tim dok ne potpiše novi NBA ugovor, jer u suprotnom mnogo rizikuje. Moj stav je bio da prvo potpiše ugovor, a posle toga da se pridruži reprezentaciji. Đorđević je bio protiv toga. Mislim da to nije bila dobra odluka, ali na kraju krajeva, on je selektor i donosi odluke. Ne može mu se ništa prigovoriti, jer ima sjajne rezultate - zaključio je Ražnatović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zašto je Boban Marjanović hteo pred utakmicu sa FMP-om da se zagreva sa košarkašima Zvezde

Kurir / Anja Vukašinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track