EKSKLUZIVNI PAPARACO: Nikola Peković uživa sa sinom i ženom
Foto: Kurir, Nebojša Mandić

PRVI PUT SA OCEM NA JUTRENJE

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Nikola Peković uživa sa sinom i ženom

Košarka -

Košarkaš sa suprugom Violetom i naslednikom Fedorom odmara se na Zlatiboru, odakle će se uputiti na Crnogorsko primorje

Nikola Peković (31) konačno je pokazao petomesečnog sina Fedora, koga je dobio u braku sa osam godina starijom suprugom Violetom.

Crnogorski košarkaš već nekoliko dana boravi na Zlatiboru, gde ga je naš paparaco juče uslikao tokom jutarnje šetnje s porodicom. Pekmena smo navikli da viđamo po noćnim klubovima i plažama, a ovo je prvi put da smo ga uhvatili u potpuno drugačijem svetlu. Tata, koji je pored brojnih obaveza uvek posvećen sinu, gurao je kolica, dok je njegova supruga zabavljala mališana.

foto: Kurir

S njima je bila još jedna javnosti nepoznata žena, koja im je pomogla da nose stvari. Totalno opušten, bez telefona, Peković je uživao na planinskom vazduhu i maksimalno je bio usredsređen na porodicu. Svaki čas je proveravao da li je sinu vruće, pa ga je rashlađivao. Ko bi rekao da će se košarkaš skrasiti i postati tako brižan otac.

U šetnji su bili oko sat vremena, a kad je već postajalo sparno, otišli su u hotel, koji je Peković sagradio pre dve godine. Nikola će se s porodicom još neko vreme odmarati na Zlatiboru, a potom će otići na Crnogorsko primorje i tamo će ostati do jeseni.

Kurir / Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zašto su Kinezi pametniji od nas pa igraju u četvrtoj nemačkoj ligi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track