Najnovije vesti

FINANSIJE, REZULTATI, KOŠARKAŠKI PLANOVI: Zvezda održala sednicu Skupštine
Foto: Nebojša Mandić

misle na narednu sezonu

FINANSIJE, REZULTATI, KOŠARKAŠKI PLANOVI: Zvezda održala sednicu Skupštine

Košarka
20:09h

Košarkaški klub Crvena zvezda održao je u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, prvu redovnu sednicu Skupštine u 2017.godini.

Na Skupštini kojoj je priustvovalo 29 od 35 članova, usvojen je i dnevni red sa 8 tačaka, među kojima su bile i : donošenje Odluke o usvajanju zapisnika sa redovne sednice Skupštine u novom sazivu koja je održana 07.07.2016.godine, donošenje odluke o usvajanju finansijskog izveštaja za 2016.godinu i mišljenje ovlašćenog revizora na finansijski izveštaj kluba, takođe, i izveštaj o sportskim rezultatima za takmičarsku sezonu 2016-2017, a iznet je i plan za takmičarsku sezonu 2017-2018.

Predsednik kluba, koji je ponovo detaljno referisao kompletan finansijski izveštaj u periodu od 2011-2017.godine (prihodi i rashodi) je izneo prisutnim članovima Skupštine i informacije o akciji navijača „doniraj i dominiraj", dok je pod devetom tačkom „razno" vođena diskusija između članova Skupštine o različitim temama.

Takođe, na kraju prve redovne sednice prvi čovek kluba Nebojša Čović predložio je za polovinu jula (tačan termin biće objavjen naknadno) i održavanje druge redovne sednice Skupštine KK Crvena zvezda u 2017.godini.

Kurir.rs / Kurir sport, Foto: KK Crvena zvezda 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Kad ti je ime - PSOVKA!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...