CRVENO-BELI U SEDIŠTU EVROLIGE: Priznanje za Zvezdu u Barseloni
Foto: Fonet

SERIJA SASTANAKA

CRVENO-BELI U SEDIŠTU EVROLIGE: Priznanje za Zvezdu u Barseloni

Košarka -

U sedištu Evrolige u Barseloni u ponedeljak je počela serija sastanaka koji će imati zadatak da informišu predstavnike klubova o planovima i ciljevima u takmičarskoj sezoni 2017-2018 najjačeg evropskog takmičenja.

Sastanci će se održati do četvrtka, a predviđene su brojne aktivnosti, ali i osvrt na prethodnu sezonu koja je odigrana u novom ligaškom formatu.

U ponedeljak su tradicionalno, nakon igrača i trenera koji su održali svoje sastanke u Barseloni još krajem juna, svoj susret imali PR-ovi klubova (predstavnik KK Crvena zvezda mts je bio portparol kluba Igor Vujičin). Dobrodošlicu im je poželeo prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu i ujedno ih informisao o ključnim pitanjima važnim za rad ovog takmičenja, a koja su vezana za rad medijskih odeljenja svih klubova.

U utorak je, takođe u sedištu Evrolige bio sastanak direktora marketinga (predstavnik kluba bio je direktor marketinga KK Crvena zvezda Filip Sunturlić), a glavna tema bile je mogućnosti da kroz marketinške aktivnosti, klubovi povećaju zaradu kroz takmičenje koje je u prethodnoj sezoni bilo izuzetno uzbudljivo i kvaliteno. Tom prilikom marketing tim Crvene zvezde dobio je laskavo priznanje.

Konačno, direktori klubova sastaće se u u sredu u Barseloni, na svom tradicionalnom godišnjem sastanku, a predstavnik kluba sa Malog Kalemegdana biće direktor Davor Ristović.

Paralelno sa sastancima u sedištu Evrolige, održaće se još dve važne aktivnosti; sastanak na kome će tema biti prodaja i način zarade od prodaje ulaznica (ticketing), dok će u sredu u popodnevnim časovima biti održan i sportski forum, na kome će svoja iskustva sa predstavnicima i delegacijama svih klubova podeliti predstavnici MLS lige, Arsenala, velikih društvenih mreža kao što su facebook i youtube.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Leonardo, odluči šta želiš!

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track