LUDILO U AMERICI: Lažni Teodosić dočekao Tea!
Miloš Teodosić, Patrik Beverli, Foto: Profimedia

Sve je moguće

LUDILO U AMERICI: Lažni Teodosić dočekao Tea!

Košarka -

Patrik Beverli, saigrač srpskog kapitena iz Olimpijakosa, koji će deliti s njim svlačionicu i u Klipersima, u hotelima širom Amerike predstavljao se kao Miloš Teodosić.

Miloš Teodosić je stigao u Los Anđeles, gde će potpisati dvogodišnji ugovor s Klipersima vredan 12,3 miliona evra, a tamo ga je dočekao - lažni Teodosić.

Sjajni američki košarkaš Patrik Beverli, koji je s Teom delio svlačionicu u Olimpijakosu, biće njegov saigrač i u NBA ligi, a ono što je zanimljivo za njega jeste to da se godinama po hotelima predstavljao kao Teodosić.

- Moraću nešto da vam saopštim što verovatno niste znali. Sada kad putujem, moraću da pronađem novo lažno ime pod kojim ću se prijavljivati po raznim hotelima. Do sada sam se predstavljao kao Miloš Teodosić - izjavio je Beverli i šokirao sve.

Odličan košarkaš i veliki šaljivdžija istakao je da mu je velika čast što će ponovo igrati s trenutno najboljim evropskim igračem.

- Mislim da ćemo se stvarno dobro dopunjavati. Bio sam mu zamena u Grčkoj 2010, igrali smo potom jedan protiv drugog u Rusiji, kada je on bio MVP. Ma, mi smo kao braća. Siguran sam da ćemo odlično sarađivati i, verujte, Amerika će tek shvatiti kakav je igrač došao ovde. Možda izgleda prepotentno, ali on je možda već sada najbolji asistent u NBA ligi. Njegova košarkaška inteligencija se razlikuje od bilo čega što sam do sada video. Poseban je, taj momak ume da igra - zaključio je Beverli.

Pola na srpskom, pola na engleskom - čestitao je Patrik Beverli Milošu Teodosiću dolazak u Kliperse.

- Velkam maj brate Teodosiću - napisao je Amerikanac na Tviteru.

Andrej Vatutin: Tužan dan za CSKA

Predsednik CSKA Andrej Vatutin zahvalio je Teodosiću na svemu što je uradio za "Armejce" i poželeo mu mnogo sreće u NBA ligi.

- Miloš je igrač koji je obeležio našu eru. Pre nego što je došao kod nas Teo je već bio MVP Evrolige, međutim, u našem timu je pružao najbolje partije. Imali smo sreće što smo šest godina uživali u njegovim magijama. On je pravi genije na terenu, danas je veoma tužan dan za CSKA. Želim ti mnogo sreće, zdravlja i ljubavi u porodici - poručio je Vatutin.

Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Jelisaveta u Holivudu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track