Najnovije vesti

(KURIR TV) KOŠARKAŠI ZVEZDE POČELI PRIPREME Alimpijević: Nije novi početak, nego novi ciklus
Foto: KK Crvena zvezda

AMBICIOZNO U NOVE IZAZOVE

(KURIR TV) KOŠARKAŠI ZVEZDE POČELI PRIPREME Alimpijević: Nije novi početak, nego novi ciklus

Košarka

Košarkasi Crvene zvezde, sa novim trenerom Dušanom Alimpijevićem, počeli su danas pripreme za predstojeću sezonu, u kojoj će prioritet opet biti na ABA ligi i domaćim takmicenjima.

"Prioritet je ABA liga, zbog težine i značaja koji ima, tu su i nacionalna takmičenja, prvenstvo i Kup. Naravno da navijace najviše interesuje Evroliga, zbog kvaliteta timova i težine takmičenja, sigurno je da ćemo imati motiva da budemo što bolji. Da u svakoj utakmici znamo šta nosi ime Crvene zvezde. Ovo nije novi početak, daleko od toga, ali jeste nov ciklus. Potrebno nam je isa trpljenje i uveren sam da će dobre partije doći", rekao je Alimpijević.


Prema njegovima rečima, Zvezda će do kraja prelaznog roka angažovati još dva ili tri pojačanja.


"Glavni i najteži posao, koji smo imali, to je bilo stvaranje baze i povećavanje baze srpskih igrača. I mislim da smo uradili to jako dobro. Od stranih pojačanja, u ovom trenutku, tu je Feldin, a u zavisnosti od potreba, dovešćemo još, ne manje od dva, a ne više od tri stranca", istakao je Alimpijević.


Na prvom treningu nije bilo Branka Lazića, koji je na pripremama sa reprezentacijom Srbije, dok će se Džejms Feldin naknadno priključiti.


U Zvezdinoj novoj "Najk" opremi danas su trenirali: Petar Rakićević, Nikola Radičević, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Marko Kešelj, Nemanja Dangubić, Stefan Lazarević, Boriša Simanić, Stefan Janković, Nikola Jovanović, Dragan Apić i Milko Bjelica.

kurir.rs / kurir sport, Tanjug

foto: KK Crvena zvezda

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zvezdina muka - ko će zameniti Jovičića?

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...