LESOR DOŠAO U BEOGRAD: Jedva čekam da zaigram pred navijačima Zvezde
Foto: KK Crvena zvezda

STIGLO POJAČANJE

LESOR DOŠAO U BEOGRAD: Jedva čekam da zaigram pred navijačima Zvezde

Košarka -

Novi košarkaš Crvene zvezde Matias Lesor doputovao je u Beograd i tom prilikom rekao da jedva čeka da nastupi pred navijačima crveno-belih, za koje je ocenio da su posebni i da prave jedinstvenu atmosferu u Evropi.

"Moje je da se što pre adaptiram na novu sredinu, kako bi na terenu davao svoj maksimum. Ne mogu da dočekam da zaigram u atmosferi i pred navijačima koji su posebni i koji prave jedinstvenu atmosferu u Evropi", rekao je Lesor po dolasku u Beograd.

On je kazao da mu je veliko zadovoljstvo što je došao u Zvezdu, klub za koji ocenjuje da je velika prilika za njega.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam konačno tu, u Beogradu i novom klubu, Crvenoj zvezdi koja predstavlja moj izbor, i veliku priliku za mene. Za početak, ono što je sigurno, znam da me očekuje veliki rad, kako bi se što pre uklopio u tim. Znam da je ekipa izmenjena, ima i dosta mladih ali i iskusnih igrača, kvalitetna i željna dokazivanja i uspeha", rekao je 21-godišnji Francuz.

Lesora u ponedeljak očekuju obavezni lekarski testovi, a već tokom popodneva upoznaće se sa novim saigračima, trenerom Dušanom Alimpijevićem i stručnim štabom, sa kojima će saradjivati u novoj sezoni.

On je karijeru gradio u Francuskoj igrajući za ekipe ELAN Šalona (2014-2016) i Nanter (2016-2017), sa kojim je osvojio FIBA Evrokup, francuski kup, a takodje je igrajući za taj tim dobio i nagradu za najboljeg "šestog igrača" francuske lige sa skoro 11 poena i sedam skokova po utakmici.

kurir.rs / Beta

foto: KK Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track