ROČESTI STIGAO U BEOGRAD: Jedna rečenica će oduševiti sve zvezdaše
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

zna gde je došao

ROČESTI STIGAO U BEOGRAD: Jedna rečenica će oduševiti sve zvezdaše

Košarka -

Američki plejmejker Tejlor Ročesti doputovao u Beograd. Lekarski pregledi biće obavljeni u sredu, a novi organizator igre crveno-belih odmah se priključuje ekipi.

Iskusni plejmejker crveno-belih, nije krio zadovoljstvo novim izazovom koji je pred njim, ali i igranjem pred navijačima koje je nazvao „najboljim na svetu" i o kojima je pisao i prethodnih godina kada nije bio član Crvene zvezde:

„Ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri, nova porodica čiji ču biti član. Crvena zvezda ima najbolje navijače u svetu i veoma sam uzbuđen što ću biti deo svega toga. Jedva čekam da krenemo, da upoznam trenera, igrače, menadžment. Nekoliko nedelja sam u zaostatku i sada želim što pre da počnem da radim sa ekipom".

Tejlor Ročesti kaže da kada je čuo za ponudu crveno-belih, nije imao mnogo dilema, iz više razloga:

„Bio sam uzbuđen, zbog navijača i celog okruženja koje me čeka. Igrao sam za Crnu Goru i znam da košarka ovde živi u srcima ljudi. Kao što sam rekao, ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri. I sada idemo dan, po dan. Sve se dogodilo veoma brzo. Pre samo nekolikodana čuo sam za mogućnost da mogu da dođem u Crvenu zvezdu, i sada sam tu. Bilo je to čisto uzbuđenje. Sada mi je najvažnije da se što pre upoznam sa svima i da počnem da radim. Moj cilj je da svakog dana budem sve bolji. Sve što imam daću navijačima. Izneću srce na teren".

Ročesti ima ogromno iskustvo igranja u Evropi. Ipak, novi format Evrolige i najmanje 30 utakmica je i za njega novitet:

„Radujem se tome, pogotovo zbog novog formata takmičenja. Prošle sezone sam gledao mnoge utakmice Evrolige na TV-u i rekao sam da više to neću da radim. Želeo sam da budem deo zabave. I sada imam tu priliku.

Crvena zvezda ima mnogo mladih igrača, od Tejlora se očekuje da pomogne kvalitetom, ali i bogatim iskustvom:

„ Imam 32 godine, ali sam veoma gladan uspeha. Kao i mladi igrači. Želim da mislim o sebi kao klincu koji će da izađe na teren, bori se i igra košarku" rekao je Ročesti, koji će u sredu odraditi neophodne lekarske testove, i odmah se priključiti ekipi.

Kurir sport, Foto: crvenazvezda.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Mesi pokazao supruzi gde da ga poljubi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track