MUTA NIKOLIĆ ZA PANIKU MEĐU GROBARIMA: Bojim se za Partizan!
Foto: Fonet

IMA ŠTA DA ZAMERI STRANCIMA

MUTA NIKOLIĆ ZA PANIKU MEĐU GROBARIMA: Bojim se za Partizan!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić izjavio je da je njegov tim poražen od MZT-a jer je napravio previše gluposti.

Crno-beli su izgubili u Skoplju na startu ABA lige 89:92.

"Partizan još nije uigran. Igrali smo bolje nego obično. Bili smo ravnopravni, ali malo vremena smo zajedno. MZT nije mogao drugačije ni da prođe osim da pobedi s obzirom na to kakve smo gluposti pravili. Oni imaju iskusne igrače, a mi imamo drugačiji koncept. Imamo mlade igrače, hoćemo da ih afirmišemo preko Jadranske lige i Evrope", rekao je Nikolić.

Strancima je zamerio na soliranju.

"Kontrolisali smo prvo poluvreme, vodili sa 10 razlike, ali pravili smo gluposti i u odbrani i u napadu. U drugom poluvremenu su naši stranci solirali, nisu razigravali igrače i normalno je da onda sledi poraz. Okrećemo se dalje, težak nam je raspored, jer od prvih pet mečeva, imamo četiri na strani. Teško će to ovi naši mladi igrači izneti na leđima. Analiziraćemo, pa ćemo videti gde smo grešili večeras."

Na kraju, kada su ga makedonski novinari pitali za domete MZT-a, Muta Nikolić je odgovorio:

"MZT će biti sredina tabele, ne može dalje. I oni su slabi kao i ovi moji. Teško će braniti pikove. Tu ćemo i mi biti negde. Četiri ekipe su se izdvojile već - Cedevita, Budućnost, Olimpija, Zvezda, a tu su i Mega i FMP koji ne igraju Evropu. A mi igramo i imamo drugačiji ritam utakmica. Bojim se za Partizan".

(Kurir.rs/Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zašto su Zvezda i Partizan nestali sa terena u drugom poluvremenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track