(VIDEO) NOVA BITKA NA JADRANU: Partizan na rođendan protiv Mornara
Foto: Foto: Saša Pavlić

novo kolo

(VIDEO) NOVA BITKA NA JADRANU: Partizan na rođendan protiv Mornara

Košarka -

U danu kada JSD Partizan slavi 72 godine postojanja, crno-beli košarkaši od 17 časova biju bitku na Jadranu protiv Mornara.

Nakon ABA Superkupa, crno-beli se vraćaju u halu Topolica. U II kolu regionalne ABA j.t.d. lige, Partizan NIS igra protiv Mornara u danu kada JSD Partizan slavi 72. rođendan. Utakmica počinje u 17 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Posle početnog poraza u novoj sezoni, trener Miroslav Nikolić ukazuje na važnost sutrašnjeg duela:

"Moramo bolje nego u prvom kolu. Posle prvog poraza, ova utakmica je za nas veoma važna. Mornar nas je nedavno već pobedio i pokazao da ima dobru ekipu. Mi moramo da mnogo bolje odigramo u fazi odbrane, naročito da sa centrima bolje branimo 'pik' protivnika", istakao je Nikolić.

Kapiten, Novica Veličković veruje u crno-beli tim.

"Ako hoćemo da pobedimo, moramo biti mnogo agresivniji u borbi za svaku loptu. Oni su na Superkupu protiv nas pogodili 16 trojki, a pokazali su i dobru unutrašnju igru. Sada će imati i dodatan kvalitet sa povratkom Lukovića, ali verujem da smo u stanju da im dobro pariramo i da se iz Bara vratimo sa pobedom", izjavio je Veličković i dodao:

"Zahvalio bih se našim navijačima iz Bara i cele Crne Gore na podršci tokom ABA Superkupa i pozvao ih da i sutra budu uz nas".

Kurir sport / KK Partizan

Foto: Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ko to sme da meša sport i politiku?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track