DRAMA U PARTIZANU! Klub pred gašenjem?! Tužbe koje stižu od Vujoševića i bivših igrača guraju crno-bele na dno!
Foto: Dado Đilas

NA VIDIKU NEREŠIVI FINANSIJSKI PROBLEMI

DRAMA U PARTIZANU! Klub pred gašenjem?! Tužbe koje stižu od Vujoševića i bivših igrača guraju crno-bele na dno!

Košarka -

Košarkaši klub Partizan nalazi se u izuzetno teškoj situaciji poštno na adresu kluba stižu tužbe koje bi crno-bele mogle mnogo da koštaju.

A cena tih tužbi bi mogla da bude i gašenje kluba! Razlog za to je što se očekuje da bi uskoro mogla da stigne nova blokada BAT-a zbog tužbi koje su predali bivši igrači i trener Duško Vujošević, koja bi klub stavila u bezizlaznu situaciju.

Nekadašnji trener crno-belih Duško Vujošević je već najavio da ako ne bude imao drugog izbora svoj novac koji mu se duguje potražiće putem BAT-a i rekao da će ga naplatiti "milom ili silom".

foto: Saša Pavlić

"Ne interesuju me ničija mišljenja o tome da li je sad pravi trenutak da naplatim novac. To sam zaradio pre nekoliko godina, a sad je dug umanjen, pa još i podeljen na rate. Tako da mi ti finansijski stručnjaci za tuđe pare nisu potrebni. Neka pravo na moralni sud pokušaju da steknu tako da se ne dodvoravaju vođi. Ljubav prema Partizanu nisam prodavao već sam je imao, a novac sam zaradio pravno i moralno. Ružno je što sada treba da naplaćujem preko FIBA taj BAT", rekao je nedavno Vujošević. Istim putem krenuo je i nekadašnji igrač Partizana, Amerikanac Kevin Džons, koji je u klubu proveo sezonu 2015/16.

foto: Saša Pavlič

U slučaju da stignu tužbe u BAT, Partizan ne bi imao novac da ih isplati i samim tim bi se našli u problemima kako da nastave sezonu koja je tek počela, jer klub bez finansija ne bi mogao da funkcioniše.

Igraće i za Partizan i za Spartak

Ozbiljno računamo na Tanaskovića

Talentovani krilni centar Partizana Nikola Tanasković nije u prvom planu kod trenera Miroslava Mute Nikolića i pojavila se informacija da će biti prosleđen Spartaku iz Subotice u za ovu sezonu. Ipak, dugogodišnji funkcioner crno-belih Dragan Todorić demantuje da će on otići na pozajmicu i da klub na njega ozbiljno računa. - Tanaksović nije prosleđen, već će po potrebi igrati i za Spartak i za Partizan. Na njega ozbiljno računamo, i smatramo da je za mnogo bolje da on što više vremena provede na parketu. Mi se nismo Tanaskovića odrekli u ovoj sezoni - kazao je Todorić.

kurir.rs / kurir sport

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Samo danas : "Ovo je Beč , Ovo je Srbija"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track