MILOJEVIĆ: Ako nametnemo naš ritam pobedićemo Partizan
Foto: Mega Bemaks/Ivica Veselinov

Crno-beli stižu u Sremsku Mitrovicu

MILOJEVIĆ: Ako nametnemo naš ritam pobedićemo Partizan

Košarka -

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević uoči derbi meča protiv Partizana u osmom kolu ABA lige rekao je da će njegov tim imati velike šanse za pobedu ukoliko uspe da nametne svoj ritam.

"Dočekujemo Partizan koji je pokazao da je jako kvalitetna ekipa, sposobna da veoma često ubaci 90 i više poena protivnicima. Meč dočekujemo u dobrom raspoloženju posle odlične pobede u Skoplju. Moramo da odigramo veoma agresivno i pametno u odbrani i da pokušamo da nametnemo naš ritam. Ukoliko uspemo u tome, verujem da ćemo imati šasu da pobedimo" izjavio je nekadašnji centar Partizana.

Kapiten Mega Bemaksa Nikola Rebić istakao je da trijumf njegove ekipe protiv MZT-a mnogo znači za samopouzdanje, ali da je i za novu pobedu neophodna podrška domaće publike.

"Partizan je odličan tim, dobro popunjen na svim pozicijama i kako sezona odmiče igraju sve bolje. Sigurno je da nas očekuje težak meć. Pozivamo se Mitrovičane da nas u subotu podrže u velikom broju a mi čemo dati sve od sebe da ostvarimo najbolji mogući rezultat i pobedimo Partizan" poručio je organizator igre kluba koji svoje mečeve kao domaćin igra u Sremskoj Mitrovici.

Posle sedam kola Partizan je šesti na tabeli sa skorom 4-3, dok Mega zauzima jednu poziciju niže sa korom 3-4.

Utakmica u Sremskoj Mitrovici igra se u subotu od 19 časova.

Kurir sport

Foto: Mega Bemac/Ivica Veselinov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kad Jokić prevaspitava?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track