TENZIJA U CRVENOJ ZVEZDI RASTE: Evo kako je Nebojša Čović žestoko odgovorio Zvezdanu Terziću
Foto: Dado Đilas

NETRPELJIVOST MEĐU FUNKCIONERIMA ISTOG SPORTSKOG DRUŠTVA

TENZIJA U CRVENOJ ZVEZDI RASTE: Evo kako je Nebojša Čović žestoko odgovorio Zvezdanu Terziću

Košarka -

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović odgovorio je generalnom direktoru Fudbalskog kluba Zvezdanu Terziću, koji je rekao da njih dvojica imaju dobar odnos jer se ne viđaju.

Opšte je poznato da između Čovića i Terzića vlada netrpeljivost, zbog čega saradnje između KK i FK Crvena zvezda ne postoji.

"Izuzetno mi je drago da konačno i naš FK ima rezultate u Evropi, jer su košarkaški, rukometni, vaterpolo, odbojški, kik-boks, džudo, atletski, … i svi ostali klubovi, deo Sportskog društva Crvena zvezda, jednog od najtrofejnijih na svetu. I svi se radujemo tim uspesima, jer to tako treba i mora da bude!

Da li svi tako gledaju, nije na meni da procenjujem, nego na zvezdaškoj javnosti. Što se Košarkaškog kluba tiče, uvek ćemo podržavati naš fudbalski klub, kao i sve ostale klubove u SD, i kada je teško, poput utakmice sa italijanskim Sasuolom i kada je lepo, poput proslave fudbalske titule pre dve godine, ili utakmice sa Krasnodarom. I tako će uvek biti dok sam ja predsednik KK, jer naše je da ujedinjujemo zvezdaše, a ne da ih delimo", rekao je Čović za portal Red Star Belgrade.

"Istina je da se direktor FK i ja, kao predsednik KK i potpredsednik UO SD, ne viđamo. Ne vidim ni kako bismo, s obzirom da direktor reče 'da radi 24 sata dnevno'. Inače smo 'dva sveta različita' u mnogo čemu. Bez dodirnih tačaka, s obzirom na potpuno različita životna interesovanja. I tako neka ostane", dodao je Čović.

Na kraju je predsednik KK Crvena zvezda poručio:

"Čekaju nas nove velike obaveze i utakmice u Evroligi. Rado bih pozvao gospodina Terzića da bude naš gost naredne srede u 'Beogradskoj areni' protiv CSKA, ali ću razumeti i ako ne dođe, jer fudbaleri, koji samoinicijativno dolaze na naše mečeve, imaju važnu Kup utakmicu u Čačku. U svakom slučaju, našem FK želim puno uspeha u narednom periodu, i da dođu do vrha, a mi ćemo se već, kao što radimo i prethodnih godina, potruditi da na vrhu, bez obzira na brojna saplitanja, ostanemo što duže".

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kad Jokić prevaspitava?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track