Štimac menja Krstića i Perovića?

Ivković upućuje još jedan naknadan poziv

Štimac menja Krstića i Perovića?

Košarka -
Centar turskog Olina Vladimir Štimac naknadno će biti pozvan u reprezentaciju Srbije, koja će se od 9. jula pripremati za kvalifikacije za Evrobasket u Sloveniji 2013. godine

Ne propustite...

Ivković bez pola tima?

Centar turskog Olina Vladimir Štimac naknadno će biti pozvan u reprezentaciju Srbije, koja će se od 9. jula pripremati za kvalifikacije za Evrobasket u Sloveniji 2013. godine.

Prema još nepotvrđenim informacijama Štimac je poziv dobio jer postoji bojazan da se zbog povreda Ivkoviću, koji je danas proglašen najboljim trenerom Evrolige, na pozivu zahvale kapiten Nenad Krstić i centar Barselone Kosta Perović.

Štimac je prošle sezone bio jedan od statistički najkorisnijih košarkaša turskog prvenstva, kao član Olin Edirnea, a prethodno je igrao za Nimburk, Ventspils, Crvenu zvezdu...

Sa reprezentativnim selekcijama osvojio je četiri zlata - dva na prvenstvima Evrope (U-18 u Beogradu 2005, U-20 u Gorici 2007) i dva na Univerzijadama (Beograd 2009, Šenžen 2011).

Dušan Ivković je pre nekoliko dana u državni tim pozvao i Vladimira Micova, priznavši da se ogrešio o košarkaša Kantua, jer je kako je rekao imao pogrešnu informaciju da je bio povređen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track