RADE ZAGORAC PREDSTAVLJEN U BETISU: Kada sam dobio ponudu odmah sam je prihvatio
Foto: Fonet/AP

NIŠTA OD PARTIZANA

RADE ZAGORAC PREDSTAVLJEN U BETISU: Kada sam dobio ponudu odmah sam je prihvatio

Košarka -

Srpski košarkaš Rade Zagorac je zvanično postao član Betisa i poručio da je došao u Španiju kako bi napredovao u jakom takmičenju i pomogao ekipi da beleži bolje rezultate.

Zagorac se dugo dovodio u vezu sa prelaskom u Partizan, čak i priznao da bi voleo da nosi dres kluba za koji navija, ali je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa Betisom.

"Veoma sam srećan što sam u Betisu, čuo sam dobre stvari o klubu. Neki od mojih najboljih prijatelja su igrali ovde pre par godina i rekli su mi dobre stvari o Betisu i gradu, to mi je bilo dovoljno. Odmah sam prihvatio kada sam dobio ponudu", rekao je Zagorac na predstavljanju.

Zagorac, koji je otišao iz Memfisa pred početak NBA lige, ističe da mu igranje u španskom prvenstvu predstavlja veliki izazov.

"Zbog visine mogu da pokrijem nekoliko pozicija, od dva do četiri. Pokušaći da pomognem timu u ostvarivanju ciljeva. Igrao sam ceo život u Srbiji, a onda sam kratko bio u SAD, tako da će mi Španija biti drugi put da nastupam izvan svoje zemlje. To je dobra prilika da vidim koliko mogu u jakom timu i ligi".

Zagorac je iznenađen što Betis posle devet kola nema nijednu pobedu u ACB ligi.

" Bio sam iznenađen kad sam video rezultate. Ne sumnjam da će u narednom periodu biti bolji. Roster i kvalitet igrača to pokazuju, samo je pitanje vremena kada će doći pobeda", zaključio je Zagorac.

Ovaj 22-godišnji košarkaš u novom dresu debitovaće u subotu protiv Tenerifa u gostima.

kurir.rs / Tanjug

foto: Fonet AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track