(VIDEO) SRBI SE RAZGOROPADILI PROTEKLE NOĆI U NBA: Bogdanovićeva savršena partija, Jokić dominirao protiv šampiona, furiozan start Teodosića
Foto: AP

veče za pamćenje

(VIDEO) SRBI SE RAZGOROPADILI PROTEKLE NOĆI U NBA: Bogdanovićeva savršena partija, Jokić dominirao protiv šampiona, furiozan start Teodosića

Košarka -

Trojica naših NBA košarkaša imalu su zapažene role u svojim timovima minule noći.

Na parketu su se našli Teodosić, Bogdanović i Jokić, a Nemanja Vjelica je i dalje rovit, ali je bio u sastavu svoje Minesote, meč je presedeo na klupi.

Denver Nagetsi sastali su se sa šampionom Golden stejtom i šokirali ih na domaćem teremu. Denver je slavio sa 96:81.

Jokić je bio odličan u pobedi svog tima, blizu dabl-dabl učinka. Postigao je 18 poena (šut iz igre 9 od 16) za 37 minuta provedenih na parketu uz 9 skokova, 4 asistencije i po jednu ukradenu i i zgubljenu loptu.

Najefikasniji kod Nagetsa bio je Heris sa 19, a drigi Jokić sa 18. Kod Voriorsa najefikasniji je bio Kevin Durent sa 18 i Klej Tompson sa 15 poena.

Ovom pobedom Denvera prekinut je niz od 11 pobeda Golden Stejta.

Sakramento Kingsi sastali su se sa San Antoniom i poraženi su na svom terenu sa 108:99. Bogan Bogdanović je imao odlično veče. Postigao je 15 poena (šut iz igre 6 od 6), od toga 3 trojke za 29 minuta provedenih na parketu.

Sparse do pobede je predvodio Lamarkus Oldridž sa 29 poena i Pau Gasol sa desetim tripl-dablom, 14 poena, 11 skokova i 10 asistencija.

LA Klipersi poraženi su na gostovanju u Memfisu u tesnom meču sa 115:112. Miloš Teodosić je bio starter svoje ekipe, odlično je krenuo, ali je kasnije malo posustao. Na parketu je proveo 32 minuta i postigao 9 poena (šut iz igre 4 od 9), 4 asistencije i jednu ukradenu loptu i jedan skok.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja