VESELO U ZVEZDI: Feldin pred Armani zveknuo dva piva
Foto: Beta

Zvezdaši već u prazničnom raspoloženju

VESELO U ZVEZDI: Feldin pred Armani zveknuo dva piva

Košarka -

Crveno-beli košarkaši večeras igraju poslednji meč u 2017, a Amerikanac na koktelu odradio specijalne pripreme

Košarkaši Crvene zvezde večeras igraju poslednji meč ove godine, i to evroligaški u Milanu protiv Armanija.

foto: Marina Lopičić

Izgleda da su crveno-beli već u prazničkom raspoloženju, pa su se malo opustili na tradicionalnom novogodišnjem koktelu kluba. Pre svih Džejms Feldin, koji je navalio na pivo, pa je u jednom trenutku ispred sebe imao dve čaše penušavog pića. I dok je Amerikanac uživao cirkajući, konobarica je prišla kapitenu Branku Laziću, koji je iskusno uzeo bezalkoholni tonik.

foto: Marina Lopičić

Na drugoj strani opušteno su ćaskali Pero Antić i Miodrag Ražnatović, Pero je popularnom Mišku pokazivao nešto zanimljivo na svom telefonu. Pažnju prisutnih privukao je i Enis Dilan, najnovije pojačanje Crvene zvezde. On je stigao u veoma interesantnoj odevnoj kombinaciji, kojom je sve zasenio.

foto: Marina Lopičić

Što se tiče utakmice sa italijanskim timom, Armani je izgubio pet od poslednjih šest mečeva, ali daleko od toga da je rival bezopasan.

- Bez obzira na to što tabela kaže da Armani ima dosta poraza, gledajući ih u nekoliko navrata ove sezone, imao sam priliku da vidim da je veliki broj poraza bio u samoj završnici utakmica. Imaju odličan sastav, odličnog trenera i naša obaveza je da maksimalno ozbiljno uđemo u meč i pokušamo da ostvarimo pobedu - rekao je Milko Bjelica.

Kurir / Predrag Gajić

Foto: Marina Lopičić, Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOVA NEDELJA ODLUKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track