(VIDEO) LOŠE VESTI IZ LOS ANĐELESA: Teodosić obnovio povredu stopala!
Foto: Profimedia

povreda stopala

(VIDEO) LOŠE VESTI IZ LOS ANĐELESA: Teodosić obnovio povredu stopala!

Košarka -

Srpski košarkaš Miloš Teodosić ranije je završio meč sa Oklahomom zbog bolova u stopalu.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa doživeli su poraz od Oklahome (127:117), a srpski reprezentativac na terenu je proveo samo devet minuta, iako je meč počeo kao starter.

Prema prvim informacijama koje stižu iz Amerike, Teo se požalio na jak bol u stopalu, pa zbog toga u drugom delu meča nije ulazio u igru.

Teodosić je za devet minuta postigao dva poena i upisao četiri asistencije.

Još uvek nije poznato koliko će srpski košarkaš odsustvovati sa terena.

"Za sada ćemo posmatrati situaciju od dana, do dana. Kada prođe ova noć, ići će na pregled, pa ćemo videti. Mada, iskreno, ne deluje to baš dobro", rekao je nakon meča trener Klipersa Dok Rivers.

Podsetimo, zbog neugodne povrede stopala na startu NBA sezone, Teodosić je propustio čak 22 utakmice.

Oklahoma je do trijumfa i protiv drugog tima iz Los Anđelesa došla, pre svega, zahvaljujući sjajnoj poslednjoj deonici, koju je dobila 33:20.

Najzaslužniji za trijumf Tandera bio je Rasel Vestbruk, koji je došao do 13. tripl-dabla u sezoni. Sjajni plej je meč završio sa 29 poena (11/24 iz igre), 12 skokova i 11 asistencija. Njega su pratili Pol Džordž sa 31 poenom (12/16 iz igre, 5/8 za tri) i šest skokova i Karmelo Entoni sa 22 poena. Kod Klipersa, Deandre Džordan i Lu Vilijams imali su dabl-dabl učinke. Džordan je pored 26 poena sakupio i 17 lopti, dok je Vilijams uz isto broj poena dodao i 10 asistencija.

Kurir sport, foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: KO JE VAŽNIJI - navijači ili igrači?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track