(VIDEO) ŽELJKO OBRADOVIĆ JE GIGANT LEGENDA: Omaž Španaca trofejnom srpskom stručnjaku
Foto: Printskrin

Najveće priznanje treneru Fenerbahčea

(VIDEO) ŽELJKO OBRADOVIĆ JE GIGANT LEGENDA: Omaž Španaca trofejnom srpskom stručnjaku

Košarka -

Na 30. gala večeri "Premios Gigantes" u Valensiji dodeljene su nagrade najboljim španskim i evropskim košarkašima i trenerima u nekoliko kategorija.

Najveće priznanje "Legenda Gigant" pripalo je srpskom treneru Željku Obradoviću, a nagradu mu je uručio Hoze Kvintana, predsednik Fuenlabrade, iz čije je dvorane krenula blistava internacionalna karijera trofejnog stručnjaka i osvajanje prve titule sa Partizanom.

- Legenda je Lolo Sainz, mada se neko zbunio pa nas pomešao zbog toga što nam je obojica kosa pobelela - našalio se Obradović primivši nagaradu, a zatim je dodao:

- Legende su oni koji su prestali s poslom. Ne znam da li ću prekinuti da radim, ono što znam da me sa Fenerbahčeom očekuje meč protiv Valensije. Čeka me borba i posao koji volim na isti način kao i prvog dana. Možda sad i više nego pre.

Organizator svečanosti potrudio se da Obradovića iznenadi dovođenjem trojice igrača iz njegove ere u Huventudu - Koralesa, Viljakampu i Moralesa, i dvojicu koju je predvodio u Realu - Antunjeza i Arlauckasa.

Nagrade su pripale i srpskom treneru u ženskoj košarci Mikiju Vukoviću, kao i Janu Veselom kao najspektakularnijem igraču u Evropi.

Kurir sport

Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVAKO SE ZVEZDA BORI SA TRŠKIM RASPOREDOM. Evo šta o tome kaže Alimpijević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track