(VIDEO) NEMANJA BJELICA O OBRAČUNU SA AFLALOM: Podivljao je! Ne znam šta bi se dogodilo da sam uradio nešto drugo
Foto: AP

TUČA U NBA

(VIDEO) NEMANJA BJELICA O OBRAČUNU SA AFLALOM: Podivljao je! Ne znam šta bi se dogodilo da sam uradio nešto drugo

Košarka -

Nemila scena viđena je noćas u NBA na meču između Orlanda i Minesota, a jedan od učesnika obračuna bio je i srpski košarkaš Nemanja Bjelica, koji je posle meča i objasnio zašto je do toga došlo.

"Pre svega, želim da se izvinim treneru i saigračima jer sam isključen", rekao je Nemanja Bjelica nakon što je "zaključao" pobesnelog Arona Aflala, koji je pokušao da ga udari pesnicom posle duela koji su imali.

"Zamahnuo je ka meni. Samo sam pokušao da se odbranim, pre svega, a onda i da mu pomognem da se smiri, jer je podivljao", objasnio je as Minesote novinarima, koji su ispunili svlačionicu Timbervulvsa u nameri da dobiju komentar incidenta zbog kojeg su i Aron Aflalo i Bjelica morali da napuste parket.

Bjelica ga je eskivirao u maniru profi boksera, a onda pokazao da ima i neke od zahvata za koje do sada nismo znali iz prostog razloga što je - miran momak.

"Nemam pojma kakav problem ima taj tip, ali ako me neko napadne naravno da ću se braniti. Zbog porodice, na kraju krajeva... Svi koji me poznaju, znaju da sam miran momak, ali znam jako dobro znam kako to funkcioniše. Odrastao sam na ulici, ali sam profesionalni košarkaš i ne tučem se tokom utakmica. Još jednom ću reći, ne želim da glumim žrtvu u svemu ovome, ali morao sam da se branim".

"Veoma sam ponosan što sam tako reagovao i što sam ga smirio, jer ne znam šta bi se dogodilo da sam uradio nešto drugo... To je to".

kurir.rs / kurir sport

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : PARTIZAN - ČEKAMO "BOMBU"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track