(VIDEO) BRAVO MOMCI! Jokić se sprdao sa Niksima, Bogdan vodio Kingse do novog trijumfa,  Bjelica odličan protiv šampiona!
Foto: Profimedia

NAŠI U NBA

(VIDEO) BRAVO MOMCI! Jokić se sprdao sa Niksima, Bogdan vodio Kingse do novog trijumfa, Bjelica odličan protiv šampiona!

Košarka -

U noći između četvrtka i petka srpski košarkaši pružili su odlične partije za svoje timove u najjačoj ligi sveta.

Denver Nagetsi su ubedljivo savladali Njujork Nikse 130:118, a srpski centar Nikola Jokić bio je fantastičan. Nikola je imao dabl-dabl učinak na meču. Za 35 minuta igre postigao je 18 poena, upisao čak 10 asistencija i imao sedam uhvaćenih lopti.

Najefikasniji u timu Denvera bio je Gari Haris sa 23 poena, dok je Trejl Lajs dodao 18. U poraženom timu istakao seBajl Bizli sa 21 poenom. Prozingis i Kanter su ubacili po 20.

Sakramento Kingsi su zabeležili novi trijumf na Floridi. Nakon Orlanda, pao je i Majami. U neizvesnoj i dramatičnoj završnici, Sakramento je slavio rezultatom 89:88.

Bogdan Bogdanović je za 35 minuta postigao 11 poena, uz po tri skoka i asistencije.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Badi Hild sa 24 poena, DeAron Foks je dodao 14. Za poraženi tim, Goran Dragić je postigao 23 poena, dok je Vejn Elington dodao 20.

Minesota je doživela poraz od aktuelnog šampiona, ekipe Golden Stejta 126:113, a srpski košarkaš Nemanja Bjelica odigrao je još jedan dobar meč za Vukove.

Nemanja je ponovo imao odličnu minutažu. Proveo je na terenu 36 minuta i ubacio 11 poena, upisao šest skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Kevin Durent je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 28 poena, Dok su Kari i Tompson ubacili po 25. U poraženoj ekipi najbolji učinak je imao Tauns, koji je meč završio sa 31 poenom.

Kurir sport, foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kanga još nije prodat, a kad‘ će ne znamo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track