Najnovije vesti

ŽARKO PASPALJ ZABRINUT POSLE ŠLOGA: Zdravlje više nije zajebancija!
Foto: Zorana Jevtić

Mora da ostavi pušenje

ŽARKO PASPALJ ZABRINUT POSLE ŠLOGA: Zdravlje više nije zajebancija!

Košarka

Iako sam i ranije imao problema sa srcem, ono u novembru je bilo baš neprijatno. To je opomena da moram nešto da promenim, kaže slavni košarkaš

Žarko Paspalj se oporavio od moždanog udara koji ga je zadesio sredinom novembra u Americi, a legenda srpske i jugoslovenske košarke sada je i svestan da pod hitno mora da ostavi cigarete.

Popularni Palja u intervjuu za Nedeljnik osvrnuo se na životnu dramu koju je imao tokom gostovanja kod velikog prijatelja, trenera San Antonija Grega Popoviča.

- Rekao mi je da više neće da mi se javi ako ne ostavim cigarete. Naravno, u šali, ali delom i u zbilji, kako bi me na taj način trgao od poroka. Mnogo ga volim, moja ljubav prema njemu je ogromna, on je izvanredan čovek, neka ga samo bog čuva - kazao je Paspalj.

foto: Zorana Jevtić

Prati košarku

NEŠTO MORA DA SE MENJA U KOŠARCI

Slavni as ne krije da je zabrinut za srpsku košarku i pored odličnih rezultat naše reprezentacije.

- Do koske. Košarka nije nešto što treba da traje koliko i karijera jednog igrača. Treba da dođu bolji, novi i kvalitetniji. Nemamo bazu, imamo fantastičnu reprezentaciju koja će igrati tri do pet godina zajedno, a šta će biti posle? Da li ćemo opet da prevarimo nekog, nisam siguran da li ćemo moći - istakao je Paspalj.

Košarkaška legenda ostao je zagonetan da li će zbog velikog prijatelja ostaviti cigare.

- Neću javno. On mi je prijatelj, skoro kao otac. Mogu samo da zamislim koliko se zabrinuo zbog svega što se dešavalo.

Slavni as je istakao i da se ozbiljno zabrinuo za svoje zdravlje.

- Iako sam i ranije imao problema sa srcem, ovo je bilo novo i neprijatno iskustvo koje ostavlja jak i neprijatan osećaj nemoći. Shvatite da više nije zajebancija i da otvara ozbiljna pitanja. Ovo je još jedna opomena da mora nešto da se promeni. Konkretno pričam o cigaretama - zaključio je Paspalj.

Poruka vandalima

KANTU I SUNĐER U RUKE I OPERITE BEOGRAD

Između ostalog, Paspalj se osvrnuo i na kultne murale koji su preko noći prefarbani u Beogradu.

- Nisam se iznenadio. A počiniocima mogu samo da poručim: „Izađite na ulicu, dve kante i sunđer u ruke. Pogledajte na šta vam liči grad.“ Svi ga volimo, ali nebriga prema njemu je fascinantna da se pitaš da li je moguće da živimo ovako - kaže Paspalj.

Kurir / Milan Nastić

Foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizanov tim za Viktoriju. Ovaj deo tima je siguran

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...