(VIDEO) JOKIĆ NAKON MEČA KARIJERE: Ovo je za momke iz Srbije!
Foto: Printskrin

noć za pamćenje

(VIDEO) JOKIĆ NAKON MEČA KARIJERE: Ovo je za momke iz Srbije!

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić ispisao je istoriju NBA lige, pošto je na meču protiv Milvoki Baksa uspeo da postigne najbrži tripl-dabl ikada u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Nakon utakmice skromni momak iz Sombora kao da nije bio svestan šta je učinio na ovom meču i koliku važnost to zapravo ima.

"Aaaaa.... pa hvala! Moji saigrači su dobro šutirali, pogodili smo 13 trojki u prvom poluvremenu, mislim da smo igrali jako dobro i meč smo završili kako smo i hteli. Važna pobeda pred pauzu zbog Ol-stara", rekao je Nikola odmah nakon završetka meča.

Jokić je za 34 minuta igre postigao 30 poena, upisao 15 skokova i 17 asistencija, međutim, posebno je fascinantan njegov učinak iz prvog poluvremena. Za manje od 15 minuta postigao je 16 poena, upisao 12 asistencija i 11 skokova, dve blokade i jednu ukradenu loptu.

Nikola se nije obazirao na brojke dok je trajao meč. Bila mu je bitna samo pobeda tima.

"Ne nisam znao, bilo nam je potrebna pobeda protiv Milvokija, mi smo ih nadigrali, trčali smo i dodavali, bili smo dobri i u odbrani, ali najvažnija je pobeda i mi smo uspeli u tome", rekao je Jokić.

Sjajni centar je imao sjajnu podršu sunarodnika, pa im se na kraju meča posebno zahvalio.

"Pogledajte ih. Ovo je za momke iz Srbije", rekao je Nikola na kraju razgovora, a zatim otišao do navijača i lično im se zahvalio na velikoj podršci.

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSPLOZIJA ODUŠEVLJENJA GROBARA: Pogledajte gol Tavambe za vođstvo Partizana protiv Viktorije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track