KUP RADIVOJA KORAĆA: Mega lako preskočila Dinamik i obezbedila polufinale
Foto: Profimedia

ZAHUKTAVA SE KUP

KUP RADIVOJA KORAĆA: Mega lako preskočila Dinamik i obezbedila polufinale

Košarka -

Košarkaši Mega Bemaksa plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su u Nišu pobedili Dinamik sa 94:79 (18:18, 35:19, 26:23, 15:19)

U ekipi Mege najistaknutiji bio je Goga Bitadze sa "dabl-dabl" učinkom od 17 poena i 11 skokova, dok je Ognjen Čarapić dodao 15, a Nikola Mišković ubacio je 14.

Dinamik je predvodio Aleksandar Todorović sa 20 poena, pet manje ubacio je Nemanja Krstić, a Vuk Vulikić postigao je 10.

Početak utakmice obeležila je čvrsta igra u odbrani na obe strane. Igralo se koš za koš sve do sredine druge deonice kada je Mega poenima Vlatka Čančara i Nikole Miškovića napravila seriju 7:0 za vodjstvo od 35:26.

Do kraja poluvremena Mega je nametnula svoj tempo igre i samo uvećavala prednost, pa su na veliki odmor otišli sa 16 poena prednosti - 53:37.

Ekipa Dejana Milojevića nastavila je u istom ritmu i u drugom poluvremenu. Dinamik nije imao rešenja za raspoloženog Miškovića i Ognjena Čarapića.

Mega je stečenu prednost održavala do kraja meča i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća u kom će igrati protiv boljeg iz duela između Partizana i Zlatibora.

kurir.rs / Beta

foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track