(FOTO) BOGDAN SPREMAN ZA SPEKTAKL  Bogdanović: Pozdrav za sve u Srbiji, nadam se da ćete me gledati
Foto: Profimedia

šou može da počne

(FOTO) BOGDAN SPREMAN ZA SPEKTAKL Bogdanović: Pozdrav za sve u Srbiji, nadam se da ćete me gledati

Košarka -

Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramenta, javio se putem društvenih mreža navijačima u Srbiji gde im se zahvalio na podršci.

Srbin će u noći između petka i subote učestvovati u utakmici ''zvezda u usponu''.

U ovoj utakmici učestvuju svi igrači koja je ovo prva ili druga godina u NBA ligi. Svi igrači će biti podeljeni u dva tima. Prvi tim je ''Tim Amerike'', koga sačinjavaju igrači saa tog kontinenta, dok druga ekipa koju sačinjavaju igrači sa ostalih kontinenata nosi naziv ''Tim sveta''.

Bogdanović će biti naravno u ''Timu sveta'' zajedno sa pre svega saigračem Badijem Hildom, zatim sa trojcem Filadelfije Žoel Embid, Dario Šarić i Ben Simons, a tu su i Dilon Bruks iz Memfis Grizlisa, sjajni Finac iz Čikago Bulsa Lauri Markanen, saigrač Nikole Jokića iz Denver Nagetsa Džamal Marej, plej Njujork Niksa Frank Nilikina i igrač Indijana Pejsersa Domantas Sabonis.

S druge strane, Tim SAD čine Dieron Foks, Brendon Ingram i Kajl Kuzma iz Los Anđeles Lejkersa, ruki godine Malkolm Brogdon iz Milvoki Baksa, Džejlen Braun iz Boston Seltiksa, Džon Kolins iz Atlanta Hoksa, plej Čikago Bulsa Kris Dan (Čikago), fenomenalni ruki Jute Džez Donovan Mičel, takođe sjajni ruki Denis Smit junior iz Dalas Meveriksa, odnosno mlada zvezda Boston Seltiksa Džejson Tejtum.

Ovakva podela je uvedena od skoro na ovo takmičenje. Igrači su se ranije delili u dva tima: tim rukija i tim sofmora, tj igrača prve i druge godine u najjačoj ligi sveta.

Bogdan je pozdravio sve svoje navijače u Srbiji i pozvao ih da večeras budu deo spektakla:

"Pozdrav za sve navijače iz Srbije i hvala vam na podršci koju mi pružate. Sutra je utakmica i nadam se da ćete me gledati".

Kurir sport

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track