(VIDEO) NOĆ ZA PAMĆENJE! BOGDAN MVP OL-STARA! Srbin trojkama demolirao Amerikance!
Foto: Reuter

rAME UZ RAME SA AJVERSONOM, KARMELOM...

(VIDEO) NOĆ ZA PAMĆENJE! BOGDAN MVP OL-STARA! Srbin trojkama demolirao Amerikance!

Košarka -

Košarkaši Tima sveta pobedili su prošle noći u Los Andjelesu Tim SAD na ol-star meču "Zvezda u usponu" sa ubedljivih 155:124 (40:32, 38:27, 40:29, 37:36), a za najkorisnijeg igrača utakmice proglašen je igrač Sakramenta i srpski bek Bogdan Bogdanović.

Bogdanović je u igri proveo 22 minuta i za to vreme je postigao 26 poena (9/16 iz igre, 7/13 za tri) i upisao četiri skoka, šest asistencija i jednu ukradenu loptu.

foto: Printskrin

Bogdan je imao neverovatno šutersko veče. Srpski košarkaš je pogodio sedam trojki iz 13 pokušaja, a nekoliko šuteva ubacio je sa preko devet metara.

"Svakoj utakmici prilazim na isti način. Trudim se da se takmičim, pokušavam da budem najbolja verzija sebe tog dana, to se desilo i večeras. Nikad ne znate šta će se dogoditi", rekao je Bogdanović.

Uz Bogdanovića u Timu sveta istakao se i njegov saigrač iz Kingsa Badi Hild. On je postigao 29 poena, uz po tri skoka i asistencije i dve ukradene lopte.

Džamal Marej je dodao 21 poen, a Dario Šarić 18 poena za pobednički tim.

U Timu SAD najbolji je bio košarkaš Bostona Džejlen Braun sa 35 poena i 10 skokova, Kajl Kuzma je postigao 20, a Džejson Tejtum 15 poena.

Zanimljivo, to je bio treći trijumf ostatka sveta u odnosu na rivale iz SAD u prethodne četiri godine.

Kurir sport/Beta, foto: Reuter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BOGDAN POKAZAO KAKO SE POSTAJE ŠAMPION: Bogdanović trenirao na slobodan dan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track