TRENER UNIKAHE POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Mogu da plačem zbog Nedovića, ali...
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

PONOSAN NA IGRAČE

TRENER UNIKAHE POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Mogu da plačem zbog Nedovića, ali...

Košarka -

Trener košarkaškog kluba Unikaha Đoan Plaza rekao je da ne želi da "plače" zbog toga što večeras protiv Crvene zvezde nije mogao da računa na povređenog Nemanju Nedovića.

"Mogu da počnem izlaganje tako što ću da plačem zbog neigranja Nedovića ili nekog drugog igrača, ali ja nisam jedan od onih koji plaču i žale se. Nije tu, bolestan je, a mi moramo da igramo sa ili bez njega. On je naš ključni igrač ove sezone", rekao je Plaza na konferenciji za novinare posle utakmice.

Malaga je u Beogradu izgubila od Crvene zvezde sa 80:76 u 24. kolu Evrolige posle čega obe ekipe imaju skor 10/14.

"Ponosan sam na moje igrače jer nisu odustajali. Najgora stvar je mnogo grešaka, posebno u prvom poluvremenu, i to je glavni razlog poraza. Zvezda pravi dobar pritisak i dobro je igrala u odbrani, a mi smo još i loše šutirali za tri poena", kazao je trener španskog kluba.

On je dodao da je njegov klub srećan zbog činjenice da se bori za plasman medju osam najboljih u Evroligi, iako za to ima male šanse.

"Malaga ima mnogo iskustva u Evroligi, prošle je nismo igrali već smo ušli kroz Evrokup. Znamo koliko je teško igrati Evroligu, mi to najbolje znamo. Ima još šest utakmica, moramo da pobedimo bar četiri ako hoćemo u plej-of, ali smo srećni što smo i u poziciji da se borimo za to", rekao je Plaza.

Malaga će sledeću evroligašku utakmicu igrati protiv CSKA u Moskvi, dok će Zvezda gostovati Barseloni.

(Beta, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nemanja Nedović - izjava posle pobede Zvezde nad Unikahom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track