(VIDEO) MEDŽIK SA SRBINOM PRAVI MAGIČNE LEJKERSE: Ono što nije uspeo sa Divcem, pokušače Jokić i Lebron
Foto: Profimedia

opet bi svi noću ustajali

(VIDEO) MEDŽIK SA SRBINOM PRAVI MAGIČNE LEJKERSE: Ono što nije uspeo sa Divcem, pokušače Jokić i Lebron

Košarka -

Lejkersi bi posle Vlada Divca, mogli da imaju novog Srbina! Amerikancima dobro poznatog Nikkolu Jokića, koji bi prema nekim glasinama trebalo da u Los Anđeles stigne zajedno sa Lebronom Džejmsom, jednim od najboljih košarkaša današnjice.

Lejkersi stvaraju prostorau seleri da se uključe u poteru za novim titulama, koje ih već osam godina zaobilaze.

Kako piše Lake Show Life, sajt posvećen dešavanjima u Lejkersima prve mete su Lebron Džejms (koji, po tračevima, i sam želi da pređe u LA), Demarkus Kazins i Pol Džordž, koji postaju slobodni agenti u julu. Takođe, na meti Lejkersa 2019. godine su Kavai Lenard, Klej Tompson i Džimi Batler.

Među ovim imenima, koja se već spominju mesecima, se pojavilo i ime Nikole Jokića, koji će sledeće godine postati slobodan igrač. Lejkersi će navodno pokušati da iskoriste činjenicu da Nagetsi ipak oklevaju da Jokiću ponude maksimalan ugovor vredan oko 150 miliona dolara.

foto: Printscreen

"Srbin se bliži kraju prvog ugovora, i nekoliko NBA timova već ga juri, zbog njegovog nesebičnog stila igre", pišeu komentarima.

Oni dodaju da je Jokić nesumnjivo jedan od najboljih igrača u NBA na svojoj poziciji, kad je reč o napadu, ali je još uvek "slabost u odbrani". Navodi se i da vlasnik Nagetsa Sten Kronke nije čovek poznat po tome što voli da plaća taksu na luksuz u NBA, pa se već otvoreno spekuliše da će Nagetsi na kraju biti voljni da puste svog najboljeg igrača da promeni sredinu.

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: FSS trenira strogoću. Imaju li ove kazne smisla?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track