STRANCI OPRAŠTAJU DUG PARTIZANU: Ali zbog ove dvojice i 166.000 evra crno-beli su u blokadi
Foto: Dragan Kadić

predsednik Mijailović zabrinut

STRANCI OPRAŠTAJU DUG PARTIZANU: Ali zbog ove dvojice i 166.000 evra crno-beli su u blokadi

Košarka -

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otkrio je da je nekoliko stranih igrača, koji su poslednjih godina nosili crno-beli dres, oprostili klubu polovinu dugovanja

Muku muči Partizan sa dugovima prema bivšim igračima, ali veliki broj njih ima razumevanja za tešku situaciju crno-belih i spremni su da izađu klubu u susret.

- Igrači imaju razumevanja za situaciju u kojoj se Partizan nalazi. Nekoliko stranih košarkaša je oprostilo 50 odsto svojih potraživanja, što je odlično i veliki uspeh za tim koji pregovara - rekao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

On je dodao da mnogo igrača hoće da se dogovori sa klubom, jer ni oni ne žele da idu na sud.

- Sa dosta igrača smo pričali. Želimo da potpišemo reprograme sa njima, da kroz godinu koja dolazi izmirimo obaveze koje imamo, da ne idemo da se sudimo. Ni njima, ni nama nije mesto na BAT-u - rekao je Mijailović.

Prvi čovek crno-belih je najavio da će na jednoj od narednih konferencija za medije pomenuti igrače koji su oprostili dugove klubu, ali i one koji neće.

Takođe, otkrio je i zbog koga je sada Partizan u blokadi, pa ne može da registruje novog igrača za Superligu.

foto: Nebojša Mandić

- Veliki je problem jer imamo BAT od Nemanje Gordića za 50.000 dolara plus troškovi, kao i od Duška Vujoševića, sa troškovima taj BAT je 116.000 evra. Iskreno, ne znam kako ćemo se sa tim izboriti - priznao je Ostoja Mijailović.

Kurir sport / Sportski žurnal

Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track