DŽEJMS FELDIN ISKREN: Ponekad sam kao đubre!
Foto: Printscreen

Amerikanac kritikuje svoje partije

DŽEJMS FELDIN ISKREN: Ponekad sam kao đubre!

Košarka -

Bek Crvene zvezde Džejms Feldin, najefikasniji u trijumfu nad Valensijom, priznaje da nije uvek na nivou koji se od njega očekuje

Bek Crvene zvezde Džejms Feldin razbio je Valensiju, ali je ipak samokritičan!

Crveno-beli su odigrali najbolju utakmicu u Evroligi ove sezone i time zadržali teoretske šanse da se plasiraju u top 8 ovog takmičenja. Feldin je ubacio 30 poena, ali je posle meča rekao da bi voleo da je konstantniji.

- Sezona je duga, znate kako je. Jednu utakmicu odigram fenomenalno, drugu kao đubre. Moram da zaboravim ovo, da sutra dođem na trening i da nastavim da radim istim intenzitetom, da zadržim ritam i ubacim šuteve - poručio je Amerikanac i dodao:

- Moram svakog dana da se dokazujem. Čujem i vidim sve, tako da znam da moram da se dokažem svaki put kada obučem dres Crvene zvezde. Što se tiče Mornara i prve utakmice polufinala plej-ofa ABA lige, nema pritiska, igramo kod kuće, a u Pioniru ove sezone smo sjajni. Najbolji pokazatelji su da smo izgubili samo nekoliko utakmica. Imamo mnogo samopouzdanja i zato nema toliko pritiska.

On veruje da će Zvezda i ove sezone osvojiti regionalno takmičenje.

- Svaki pravi takmičar odgovoriće potvrdno. Ja jesam takmičar i reći ću „da“. Prošle sezone osvojio sam titulu s Panatinaikosom, želim još jednu - zaključio je Feldin.

Scenario za drugi krug

TREBAĆE MUKE, HRABROSTI I SREĆE ZA TOP 8

Zvezda i dalje ima teoretske šanse da se domogne u top 8, a za to im je potrebno da u preostala četiri kola slavi barem u tri utakmice u Evroligi, a da Makabi i Baskonija sve izgube. Ipak, to je u domenu teorije, jer u poslednja četiri kola igraju protiv Panatinaikosa, Fenerbahčea, Reala i CSKA i gotovo je sigurno da ne mogu da savladaju sve te ekipa koje spadaju u najbolje timove ove sezone u Evroligi.

Kurir / Milan Nastić

Foto: Printscreen, Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Delije ponovo u Pioniru? Evo šta Omić kaže o odlasku u Unikahu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track