reakcije

(KURIR TV) OMIĆ: Luka, jesi morao da daš trojku? DONČIĆ: Trebala nam je pobeda, ima žala što je protiv Zvezde

Košarka -

Košarkaši Reala savladali su Crvenu zvezdu 82:79 u 29. kolu Evrolige, a ključnu trojku na meču postigao je Luka Dončić u poslednjim sekundama.

Nakon duela u dvorani Aleksandar Nikolić Dončić se sreo sa reprezentativnim saigračem i centrom Crvene zvezde Alenom Omićem i obojica su posle srdačnog pozdrava prepričala poslednji napad.

foto: Kurirsport / Anja Vukašinović

"Ne osećam se sjajno. Borili smo se. Treba ovo zaboraviti jer znamo šta nam je posao i šta nas čeka za tri dana. Svaki put kada je publika tu i kada je puno lakše je igrati. Nadam se da će doći i u ponedeljak jer naš cilj je jasan. Moramo da znamo da Mornar nema šta da izgubi u borbi za finale ABA lige", rekao je Omić i prokomentarisao poslednjih šut saigrača iz nacionalnog tima Slovenije Luke Dončića.

"Kad smo posle tajm-auta izlazili na teren pitao sam Luku: "Jel' moraš ti?" A kad je dobio loptu... Znate i sami kako igra i kakvu sezonu ima. Sve najbolje mu želim u nastavku sezone", rekao je centar Zvezde.

foto: Kurirsport / Anja Vukašinović

Mladi as Reala Luka Dončić je rekao:

"Dobro je dati trojku za pobedu, ali ima malo žala, jer je Zvezda uz Olimpiju moj omiljeni klub. Omić me je pitao, zašto sam morao da ubacim. Čoveče trebala nam je pobeda", rekao je Dončić i dodao:

"Volim da igram ovde. Navijači su super, atmosfera je stvarno dobra. Poseban je osećaj i posebna utakmica, svaki put. Dobro je da smo pobedili, a ja ću svakako ovo pamtiti. Nadam se da se vraćamo u Beograd i da ćemo igrati u Areni. A da li će epilog biti isti? Voleo bih, ali ne znam, " rekao je Dončić.

Kurir sport

Foto: Kurir sport / Anja Vukašinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track