(VIDEO) ALIMPIJEVIĆ VEOMA ZADOVOLJAN: Kada igramo sa ovakvom energijom onda se ništa ne bojim
Foto: KK Crvena Zvezda

bez straha

(VIDEO) ALIMPIJEVIĆ VEOMA ZADOVOLJAN: Kada igramo sa ovakvom energijom onda se ništa ne bojim

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mornara iz Bara rezultatom (88:69) u trećoj utakmici polufinalne serije regionale ABA lige i na taj način zakazali veliko finale protiv Budućnosti iz Podgorice.

Posle meča trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je:

'' Čestitam Mornaru na fenomenalnoj sezoni. Nije ovo realna razlika, zaslužili su da budu tu gde jesu. Kada imamo ovakvu energiju i ovako igramo, ne bojim se ništa. Na ovakvim utakmicama moraju da se pojave, pored onih stalnih, i mlađi heroji. Ne zaboravite, molim vas, jedna od najboljih partija Lazića ove sezone.''

Odmah za njim obratio se i trener gostujuće ekipe Mihajlo Pavićević:

''Dali smo maksimum. Rekao sam pre svega ovoga da je Zvezda favorit i da mi imamo jedan način da ih pobedimo, a oni nas 10. Da nam je neko ponudio kraj sezone u ovakvom ambijentu... Većina mojih igrača nije igrala u ovakvom Pioniru. Najlepši mogući način da se završi sezona", rekao je Pavićević posle utakmice u Beogradu.

"Nemojte da me pitate za prognozu u finalu. Dolazim iz Crne Gore, a i nisam neki prognozer. Očekujem samo dobru seriju i kvalitetno finale", kazao je Pavićević.

On je čestitao svojim igračima na "fantastičnoj sezoni".

"Moramo da budemo ponosni na sve ovo što smo uradili. Ovaj plej-of je nama dodatni motiv da sledeće sezone napravimo dodatni iskorak. Želimo i da Bar bude kosarkaski centar", rekao je Pavićević.

Kurir sport

Foto: FK Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track