(VIDEO) PAVIĆEVIĆ SA RESPEKTOM: Ovde padaju velikani, a ne mali Mornar! Ne pitajte me za prognozu finala, ja sam iz Crne Gore!
Foto: KK MOrnar Media Pro

iskreno

(VIDEO) PAVIĆEVIĆ SA RESPEKTOM: Ovde padaju velikani, a ne mali Mornar! Ne pitajte me za prognozu finala, ja sam iz Crne Gore!

Košarka -

Trener košarkaša Mornara Mihajlo Pavićević rekao je večeras da je njegov klub imao fantastičnu sezonu i da je u punoj dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Crvene zvezde završio na najbolji mogući način.

"Dali smo maksimum. Rekao sam pre svega ovoga da je Zvezda favorit i da mi imamo jedan način da ih pobedimo, a oni nas 10. Da nam je neko ponudio kraj sezone u ovakvom ambijentu... Većina mojih igrača nije igrala u ovakvom Pioniru. Najlepši mogući način da se završi sezona", rekao je Pavićević posle utakmice u Beogradu.

Zvezda je bila bolja od Mornara rezultatom 88:69 i sa 2:1 u pobedama se plasirala u novo finale ABA lige, u kojoj brani trofej.

Protivnik će joj biti podgorička Budućnost, a Pavićević, koji je bivši trener Zvezde, želeo da izbegne pitanje o prognozama.

"Nemojte da me pitate za prognozu u finalu. Dolazim iz Crne Gore, a i nisam neki prognozer. Očekujem samo dobru seriju i kvalitetno finale", kazao je Pavićević.

On je čestitao svojim igračima na "fantastičnoj sezoni".

"Moramo da budemo ponosni na sve ovo što smo uradili. Ovaj plej-of je nama dodatni motiv da sledeće sezone napravimo dodatni iskorak. Želimo i da Bar bude kosarkaski centar", rekao je Pavićević.

Kurir sport/Beta

Foto: KK MOrnar Media Pro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track