(VIDEO) MILOJEVIĆ SAMOUVEREN PRED BORAC: Uz čvrstu i agresivnu odbranu možemo do pobede protiv Čačana
Foto: Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

mega izjava

(VIDEO) MILOJEVIĆ SAMOUVEREN PRED BORAC: Uz čvrstu i agresivnu odbranu možemo do pobede protiv Čačana

Košarka -

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa nema mnogo vremena za ispravljanje grešeka i da će jedino uz čvrstu i agresivnu odbranu imati priliku za pobedu protiv čačanskog Borca.

"U petak igramo protiv Borca koji sjajno igra cele sezone, a u poslednjem kolu su savladali i prvog favorita za titulu, ekipu Crvene zvezde. Nemamo puno vremena za ispravljanje grešaka pošto se igra na svaka tri dana. Mi smo najbolje partije ove sezone pružali iz čvrste i agresivne odbrane, ako tako pristupimo meču u petak, imaćemo lepu priliku za pozitivan ishod", rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mege sutra dočekuju Borac u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.Mega je u prošlom kolu izgubila od zemunske Mladosti, dok je Borac napravio iznenadjenje i slavio protiv Zvezde.

Posle tri odigrana kola Super lige, Mega ima skor 1/2, dok je Borac zabeležio sve tri pobede.

Milojević za taj meč neće moći da računa Ognjena Jaramaza, Kostju Mušidija i Mihaila Jovičića.

Krilni centar Mege Stefan Fundić se posle višemesečne pauze zbog povrede vratio u meču protiv Mladosti gde je za 22 minuta na terenu upisao osam poena, pet skokova i četiri ukradene lopte.

Fundić je pred meč s Borcem istakao da poraz od Mladosti mora da izazove reakciju ekipe.

"Utakmica protiv Borca nam dolazi posle neočekivanog poraza u prošlom kolu, što sada mora da izazove reakciju ekipe u vidu pristupa i želje za pobedom. Borac ima iskusnu ekipu za poštovanje, odigrali su fantastično protiv Zvezde, a mi moramo mladost naše ekipe da pretvorimo u našu prednost. Želimo pobedu koja će biti početak jednog pobedničkog niza", rekao je Fundić.

Kurir sport/Beta

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo zbog koga možemo da se nadamo ozbiljnom uspehu na Svetskom prvenstvu u Rusiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track