(VIDEO) OVAJ ČOVEK JE PROSTO NEZAUSTAVLJIV! Lebron neverovatnim košem u poslednjoj sekundi doneo trijumf Kavsima i spremio metlu za Toronto!
Foto: AP

3:0 za klivlend u seriji

(VIDEO) OVAJ ČOVEK JE PROSTO NEZAUSTAVLJIV! Lebron neverovatnim košem u poslednjoj sekundi doneo trijumf Kavsima i spremio metlu za Toronto!

Košarka -

Klivlend Kavalirsi slavili su u trećem meču polufinalne serije istočne konferencije kod kuće protiv Toronto Reptorsa 105:103 poenima neverovatnog Lebrona Džejmsa u poslednjim trenucima utakmice.

Fantastični Lebron je meč završio sa 38 postignutih poena, imao je šest skokova, sedam asistencija, tri ukradene lopte i jednu blokadu. Odličnu partiju odigrao je Kevin Lav. Imao je dabl-dabl sa 21 poenom i 16 skokova, Kajl Korver je ubacio 18 poena i imao četiri skoka, Džordž Hil je dodao 12, a Džef Grin 11 poena.

Kod Toronta je najbolji bio Kajl Lauri sa 27 poena, 18 je dodao O Džej Anuobi, 13 je ubacio Si Džej Majls, a 10 Jonas Valančijunas.

Klivlend vodi sa 3:0 u seriji. Četvrta, potencijalno i poslednja utakmica igra se takođe u Klivlendu, u noći između ponedeljka i utorka.

Košarkaši Boston Seltiksa poveli su sa 3-0 u seriji protiv Filadelfije 76sersa, pošto su u trećem meču polufinala Istoka slavili posle podužetka 101:98.

Horford je na 5,5 sekundi doneo prednost Seltiksima (99:98), a potom je posle tajm-auta ukrao loptu nakon što je Ben Simons loše izveo iz auta.

Fila je imala napad za pobedu, ali je Horford sa dugačkim rukama uspeo da preseče pâs koji je išao Džoelu Embidu. Centar Kelta je potom fauliran, posle čega je pogodio oba bacanja (101:98).

Boston su do pobede predvodili Tejtum sa 24 poena, Rozir sa 18, Braun sa 16 i Horford sa 13. U poraženom sastavu Embid je ostvario 22 poena i 19 skokova, Redik je ubacio 18, dok je Simons imao učinak od 16 poena, osam skokova i osam asistencija. Naredni meč igra se u noći između ponedaljka i utorka u Filadelfiji.

Kurir sport, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) ZBOG ČEGA GRAĐANI SRBIJE NE ZASLUŽUJU DA GLEDAJU ORLOVE?! Ili zašto je za FSS bitnija Austrija od Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track