(VIDEO) MALO JE DEBELJUCA ALI IMA NEVIĐENI TALENAT! Neverovatna priča: Miško Ražnatović otkrio kako je pronašao Jokića i zašto je Tviter imao presudnu ulogu u Nikolinoj karijeri!
Foto: Printskrin

osećaj je čudo

(VIDEO) MALO JE DEBELJUCA ALI IMA NEVIĐENI TALENAT! Neverovatna priča: Miško Ražnatović otkrio kako je pronašao Jokića i zašto je Tviter imao presudnu ulogu u Nikolinoj karijeri!

Košarka -

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović ispričao je zanimljivu anegdotu vezanu za dolazak Nikole Jokića u Megu.

Gostujući u jutarnjem programu na jednoj televiziji, čuveni košarkaški agent je otkrio kako je potpisao ugovor sa sjajnim srpskim centrom.

"Ja sam u nekim novinama slučajno pročitao da je neki klinac imao neke impozantne statističke. Sledeće nedelje sam ponovo video da je imao još impozantnije. Odmah sam nazvao svoju skauting službu da pitam ko je taj mali, ali oni to nisu znali, iako realno znaju svu decu od 7- 8 godina svu decu u Srbiji", rekao je Miško.

Na pitanje voditeljke kako je to moguće, Miško je odgovorio:

"Jednostavno on je ostao ispod radara, zato što se fizički loše razvijao. Bio je puniji... Odmah sam rekao da želim tog igrača, da hitno potpiše za agenciju i dođe u Megu".

Miško je dodao da je potpisao ugovor sa Jokićem pre nego što ga je video.

"Rekao sam im da samo ispitaju da li postiže takve rezultate jer je biološki stariji od drugih... Dobio sam odgovor da nije tako, da čak biološki kasni, malo je debeljuca, ali ima neviđeni talenat. Otišli su u Novi Sad i završili posao. Ja ga pre nego što je potpisao nisam ni video".

Poznati menadžer je objasnio zašto je Tviter bitan u poslu kojim se bavi, i kako je imao presudnu ulogu u karijeri Nikole Jokića.

"Tviter je imao vrlo važnu ulogu u dovođenju Jokića u NBA. Igrači koji nemaju 22 godine, kada se prijave za draft imaju mogućnost da se u jednom trenutku povuku. Jokić do poslednjeg dana nije imao garancije da će biti draftovan i ja sam ujutru stavio tvit da se Jokić povlači sa drafta, ali nisam poslao pismo jer sam imao još 18 sati. Amerikanci su loše reagovali, zvali su i govorili 'nemoj, zašto...'Rekao sam da neko mora da pruži garanciju. Denver je tri, četiri sata pre isteka roka rekao da daju garanciju za mesto 41 i Jokić je ostao" rekao je Miško dodavši:

"Pre deset godina ja ne bih nikako imao mogućnost da za 30 sekundi obavestim 30 NBA timova".

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ko je skuplji? Evo koliko trenztno vrede prve postave Zvezde i Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track