UZNEMIRUJUĆI SNIMAK POLICIJSKE BRUTALNOSTI! Mladog košarkaša oborili na zemlju i mučili elektrošokovima jer se NEPROPISNO PARKIRAO!
Foto: Printskrin

užasne scene

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK POLICIJSKE BRUTALNOSTI! Mladog košarkaša oborili na zemlju i mučili elektrošokovima jer se NEPROPISNO PARKIRAO!

Košarka -

Mladi košarkaš Milvoki Baksa Sterling Braun (23) bio je žrtva neviđene policijske brutalnosti.

Iživljavanje policije nad tamnoputim mladićima u Americi odavno nije neka novost. Poslednjih godina zabeleženo je više smrtnih slučajeva, pa mlada NBA Zvezda može da bude srećna što pripadnici policije na njemu koristili "samo" elektrošokere.

Braun je početkom godine u sred noći svratio u jednu prodavnicu u Milvokiju, ali je napravio glupost i parkirao preko dva mesta namenjena osobama sa invaliditetom. Bilo je dva sata posle ponoći, pa je računao da neće nikome smetati.

Prišao mu je policajac i tražio pojačanje, a na mesto događaja došlo je čak pet policijskih automobila.

Incident je snimljen. Snimak traje pola sata. Na osmom minutu se vidi kako su Brauna opkolili policajci, a jedan je zahtevao da izvadi ruke iz džepova. Trenutak kasnije ga obaraju na zemlju i jedan od njih viče: "Taser, taser, taser"... Odmah nakon toga su čuju bolni uzvici mladog košarkaša nakon što su na njemu upotrebili "taser", odnosno elektrošoker.

Braun ni u jednom trenutku nije pokazivao znakove agresivnosti, niti se opirao, pa je cela situacija još šokantnija.

Nesrećni košarkaš se narednog dana pojavio na treningu pun modrica i posekotina. Saigračima je otkrio šta mu se dogodilo, ali nije želeo da priča u javnosti o tome.

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KUP SRBIJE JE ZA ĐUKIĆA ISTO ŠTO I LIGA ŠAMPIONA?! Evo I zbog čega! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track