JARAMAZ NAJAVIO: Odlazim iz Mege
Foto: Beta

U VRŠCU ODIGRAO POSLEDNJI MEČ ZA EKIPU DEJANA MILOJEVIĆA

JARAMAZ NAJAVIO: Odlazim iz Mege

Košarka -

Košarkaš Mega Bemaksa Ognjen Jaramaz odigrao je večeras protiv Vršca poslednju utakmicu za taj klub.

"Utakmica je imala poseban značaj za mene jer je to bio moj poslednji meč u Megi. Veliko mi je zadovoljstvo što sam proveo dugi niz godina u klubu i zahvalan sam saigračima, stručnom štabu, upravi kluba i svima koju su nas bodrili svih ovih godina, čast mi je što sam bio deo te priče. Što se utakmice tiče, kontrolisali smo je od početka do kraja. Bilo je i nekih propusta, ali je bitno što smo sezonu završili sa pobedom", rekao je Jaramaz za klupski sajt.

Mega je na gostovanju pobedila Vršac sa 83:61 i seriju završila sa obe pobede.

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da se kroz takmičenje u Superligi oformila okosnica tima za narednu sezonu.

"Došli smo u Vršac da pobedom završimo sezonu, to smo i uradili. Kontrolisali smo meč, nijednu četvrtinu nismo primili više od 16 poena, odigrali smo čvrstu i kvalitetnu odbranu i zasluženo smo slavili. Još jedna sezona je iza nas gde je stasalo mnogo dobrih igrača. Mi smo dobro iskoristili ovu Superligu gde smo praktično formirali okosnicu igrača za narednu sezonu, dali smo im šansu da vidimo gde su trenutno i zadovoljan sam onim što sam video", naveo je on.

Govoreći o Jaramazu, trener Mege rekao je da mu je bilo zadovoljstvo raditi sa takvim čovekom i igračem i poželeo mu sreću u nastavku karijere.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track