TRENER PANTERA TUŽAN POSLE ZVEZDE: Teško nam je palo, igrači su plakali u svlačionici
Foto: Beta, ABA liga

superliga

TRENER PANTERA TUŽAN POSLE ZVEZDE: Teško nam je palo, igrači su plakali u svlačionici

Košarka -

Trener FMP-a Vladimir Jovanović rekao je da njegovi košarkaši nisu zaslužili pobedu protiv Crvene zvezde zbog promašenih zicera i slobodnih bacanja u poslednjem minutu.

"Čestitam Zvezdi na zaista zasluženoj pobedi. Na kraju je jedna lopta odlučila. Priželjkivali smo da dodjemo u situaciju da jedna lopta odluči, a ovog puta je bila na njihovoj strani i potpuno zasluženo... Ekipa koja promaši dva čista zicera u poslednjem minutu i dva penala, ne zaslužuje jednostavno da pobedi. Pritom smo primili trojku iako smo se dogovorili da ne smemo da pustimo takav šut. Igrači plaču u svlačionici, teško im je što su izgubili", rekao je Jovanović novinarima posle utakmice.

FMP je u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu poražen od Crvene zvezde sa 84:83 u prvoj utakmici finalne serije srpskog prvenstva. Klub iz Železnika je imao priliku za pobedu, vodio je u završnici, a imao je i polaganje za pobedu koje je promašio Stefan Pot.

"Ovo je jedna velika škola za moje igrače, nema ih mnogo koji imaju iskustvo igranja ovakvih utakmica i to se videlo na kraju. Zadovoljan sam kako smo izgledali u većem delu utakmice, bilo je korektno. Nema puno vremena za tugovanje, tako bi bilo i da smo pobedili. Koncentracija mora da bude bolja. Mi smo na svakoj utakmici išli na pobedu do sada. Stigli smo do finala i normalno je da ćemo ići na pobedu i tu", kazao je Jovanović. ; Druga utakmica finalne serije plej-ofa završnice srpskog prvenstva igraće se u subotu od 18.00 u Železniku.

Kurir sport/Beta

Foto: Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trojka za pobedu Džejmsa Feldina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track