DA LI OVO ZNAČI RASTANAK: Dva najbolja košarkaša Partizana poslali emotivne poruke Grobarima (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

reforme u klubu

DA LI OVO ZNAČI RASTANAK: Dva najbolja košarkaša Partizana poslali emotivne poruke Grobarima (FOTO)

Košarka -

Košarkaši Partizana Vanja Marinković (21, 198 cm) i Najdžel Vilijams-Gos (23, 191 cm) oglasili su se ove večeri, gotovo istovremeno, putem društvenih mreža i navijačima praktično poručili da napuštaju redove crno-belih.

Vanja, koji se skror vratio iz Italije gde je bio na NBA kampu najtalentovanijih klinaca iz Evrope, postavio je emotivnu poruku na svom Instagram nalogu.

"Do sledećeg puta", uz fotografije u dresu kluba čije je boje nosio prethodnih pet godina, pa to znači da definitivno neće produžiti ugovor i napustiće Humsku kao slobodan igrač.

Vanja je u crno-belom dresu debitovao davne 2013. godine kod Duška Vujoševića.

Samo nekoliko minuta kasnije osvanula je poruka i drugog igrača crno-belih, možda i najboljeg ove sezone.

"Sutra se vraćam u Sjedinjene Američke Države, ali ne mogu da odem bez poruke zahvalnosti klubu, mojim saigračima i navijačima na godini koju nikada neću zaboraviti. Nisam mogao da tražim bolje mesto za početak moje profesionalne karijere nego ovde u Beogradu! Još uvek nisam doneo odluku o tome kakva će biti moja budućnost, ali znam da će Partizan biti zauvek sa mnom bez obzira na sve. Bila je čast da ove sezone nosim crno-belo!", napisao je Gos uz poruku:

''Hvala, Grobari.''

Gos je prošlog leta stigao u Partizan, a već tokom iste pokazao je da vredi pa je dobijao ponude raznih klubova. Jedno vreme je igrao u NBA, pa neki spekulišu da se baš tamo i vraća. međutim, pre nekoliko dana Amerikanac je uslikan na utakmici Fenera, pa se spekuliše da bi tamo mogao da nastavi karijeru.

Kurir sport

Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Srbija u ovom sastavu istrčava pred Kostariku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track